Zoeken

Spoorwegmuseum korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Spoorwegmuseum

  • Tickets zijn geldig t/m 10 januari 2024

29% korting NU: € 12,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Spoorwegmuseum

Wil je een bezoek brengen aan het Spoorwegmuseum, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Spoorwegmuseum gratis acties, kortingscodes Spoorwegmuseum, kortingen en/of kortingsbonnen voor Spoorwegmuseum, zodat je goedkoop naar het Spoorwegmuseum kunt!

Spoorwegmuseum Groupon

Kijk eens op de site van Groupon. Erg goede website met vaak mooie dagdeals en regelmatig aanbiedingen voor een bezoek aan diverse musea, zoals het Spoorwegmuseum.

Krant aanbieding Spoorwegmuseum

Via het AD kun je zo nu en dan een mooie aanbieding boeken voor het Spoorwegmuseum. Je hoeft hiervoor niet de krant zelf te kopen. Je kunt de aanbieding Spoorwegmuseum gewoon online boeken via ADWebwinkel.nl. De Telegraaf heeft eenzelfde soort webwinkel waar je aanbiedingen kunt scoren.

Spoorwegmuseum korting Jumbo dagje uit

Korting voor het Spoorwegmuseum is ook te verkrijgen via de dagje uit actie van Jumbo. In de lente start deze leuke spaaractie. Je krijg met de Jumbo dagje uit actie tot € 10 korting op een entree bij het Spoorwegmuseum. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal kortingsmunten dat je hebt gespaard tijdens de spaarperiode.

AH actie Spoorwegmuseum

Ook de AH (Albert Heijn) heeft regelmatig leuke dagje uit acties. Soms kun je via de site van AH zelfs Spoorwegmuseum kaartjes met korting kopen. Houd de site van de AH in de gaten en reclame-uitingen in de media.

ANWB korting Spoorwegmuseum

Via de webwinkel van de ANWB (niet in de winkel zelf!) kun je als ANWB lid korting krijgen voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum. Je krijgt dan 20% korting op de reguliere kassaprijs. Houd bij het boeken je ANWB lidnummer bij de hand, anders is het verzilveren van de korting niet mogelijk namelijk.

Spoorwegmuseum Kruidvat korting

Kruidvat heeft regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen voor dagjes uit naar musea, dierentuinen en pretparken. Vaak zijn deze aanbiedingen in de lente of de zomer, omdat dit de echte tijd is voor dagjes uit. Bekijk de site van Kruidvat om de actuele kortingen te checken.

Gratis naar het Spoorwegmuseum

Op vertoon van je museumkaart mag je gratis naar het Spoorwegmuseum. Daarnaast hebben ook ICOM houders gratis toegang.

Korting Spoorwegmuseum met Nationale Postcode Loterij

Ben je lid van de Postcode Loterij? Ja, kijk dan eens in de Voordeelagenda die je hebt toegestuurd gekregen. Hierin zit een kortingsbon voor korting op het Spoorwegmuseum voor maximaal 4 personen. Lever de kortingsbon in bij de kassa van het Spoorwegmuseum en verzilver zo je korting.

Spoorwegmuseum korting via Bankgiroloterij

Via de Bankgiroloterij krijg je meestal flinke korting voor het Spoorwegmuseum. Momenteel krijg je met je VIP-kaart zelfs het 2e kaartje voor het Spoorwegmuseum gratis. Actie loopt t/m 30 juni 2019.

Airmiles korting Spoorwegmuseum

Je kunt met Airmiles sparen voor korting op vele dagjes uit, maar helaas zit daar het Spoorwegmuseum niet bij.

Spoorwegmuseum

Een bezoek aan het Spoorwegmuseum is een superleuke belevenis voor het hele gezin, bij zowel regen als zonneschijn. Het grootste gedeelte is overdekt, maar er is ook een groot buitenterrein. Je kunt in het Spoorwegmuseum niet alleen allerlei treinen zien, maar er is van alles te doen en te beleven. In de verschillende werelden van het Spoorwegmuseum word je meegenomen door 175 jaar spoorwegen in Nederland. Als je het Spoorwegmuseum bezoekt moet je uitgaan van een gemiddelde bezoekduur van ongeveer 3,5 uur. Een bezoek aan het Spoorwegmuseum is leuk te combineren met een bezoek aan de stad Utrecht. Het Spoorwegmuseum bevindt zich namelijk in het centrum van Utrecht, vanuit waar je bijvoorbeeld nog een leuke grachtentocht kunt maken.

Attracties Spoorwegmuseum

Het museum heeft een theater waarin je wordt meegenomen naar een wereld van dromen en sprookjesachtige bestemmingen. Bij de ‘Stalen Monsters’ maak je een spannende rit langs levensgrote locomotieven en in ‘De Werkplaats’ kun je oude rijtuigen en loco’s bewonderen. In ‘De Grote Ontdekking’ ga je terug in de tijd en beland je in een oude kolenmijn en buiten kunnen de kinderen lekker ravotten in de speeltuin en meerijden in het kindertreintje.

Spoorwegmuseum eten en drinken

Je mag zelf eten en drinken meenemen naar het Spoorwegmuseum. Wil je toch lekker wat eten en drinken in het Spoorwegmuseum zelf, dan kun je dat doen bij Restaurant de Remise of de Restauratiezaal.

De Rail Rookie kidsclub

Kinderen kunnen, via het Spoorwegmuseum, lid worden van de Rail Rookie kidsclub. Je leert dan alles over treinen en de treinen die in het museum staan. Als lid krijg je toegang tot de nieuwsbrief en het leuke clubblad toegestuurd, waarin opdrachten staan die je thuis kunt uitvoeren. Eens per jaar is er ook te te gekke Rail Rookie clubdag waar je als lid natuurlijk voor wordt uitgenodigd!

Evenementen Spoorwegmuseum

Gedurende het het jaar vinden er diverse evenementen plaats in het Spoorwegmuseum. Kijk voor de agenda en planning van evenementen op de website van het Spoorwegmuseum.

Kinderfeestje Spoorwegmuseum

Een leuk idee voor een jongens kinderfeestje is een bezoek brengen aan het Spoorwegmuseum. Via de site van het Spoorwegmuseum kun je speciale verjaardags arrangementen, compleet inclusief uitnodigingskaarten, taart en limonade boeken. Superleuk idee als kinderfeestje als je kind helemaal weg is van treinen!

Parkeren Spoorwegmuseum

Bij het Spoorwegmuseum kun je makkelijk parkeren op een parkeerplaats met zo’n 200 plaatsen. Ook zijn er 4 invaliden parkeerplaatsen. Per museumbezoek kost parkeren € 9,50.

Rolstoelvriendelijkheid Spoorwegmuseum

Het grootste gedeelte van het Spoorwegmuseum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, m.u.v. “Stalen Monsters”. Dit is niet geschikt voor rolstoelgebruikers i.v.m. veiligheid. Verder zijn de volgende faciliteiten voor invaliden aanwezig: een invalidenlift, een invalidentoilet en 4 invalidenparkeerplaatsen. Een hulphond is ook toegestaan. Heb je geen rolstoel, maar heb je deze wel nodig bij een bezoek aan het museum, dan kun je een rolstoel ter plaatsen huren. Neem hiervoor contact op met de afdeling Reserveringen van het Spoorwegmuseum via 030- 230 62 83.

Mag mijn hond mee naar het Spoorwegmuseum?

Je mag geen huisdieren (dus ook geen honden) meenemen naar het Spoorwegmuseum. Een uitzondering daarop zijn hulphonden. Deze mogen wel mee naar binnen.

Wanneer is het Spoorwegmuseum gesloten?

Het Spoorwegmuseum is gesloten op Nieuwjaarsdag (1 januari) en Koningsdag (27 april). Ook op maandagen is het Spoorwegmuseum gesloten (m.u.v. de maandagen tijdens de schoolvakanties).

Ervaringen Spoorwegmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>