Zoeken

Tropenmuseum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Tropenmuseum

  • Geldig t/m 31 jan 2021.

50% korting NU: € 8 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Tropenmuseum

Ben je op zoek naar korting voor het Tropenmuseum? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Tropenmuseum gratis acties, voordeelbonnen Tropenmuseum en aanbiedingen voor een dagje Tropenmuseum. Ga dus nu met korting naar Tropenmuseum en betaal nooit meer teveel voor een bezoek aan het Tropenmuseum!

Tropenmuseum

Oorspronkelijk werd het Tropenmuseum in Amsterdam opgericht als Koloniaal Museum in 1864. In het museum vind je een grote verzameling met etnografische artefacten uit tropische en subtropische gebieden. De beschikbare kunst komt voornamelijk uit de voormalige Nederlandse overzeese gebiedsdelen. Dit verklaart waarom het museum in eerste instantie Koloniaal Museum werd genoemd.

Tropenmuseum: Uitgebreide collectie met kunst

In het Tropenmuseum vind je uiteenlopende kunstobjecten. Denk bijvoorbeeld aan moderne kunst, geluidsfragmenten van vroeger, oude videobeelden, etc. In het museum worden de collecties van het voormalige Koloniaal Museum en Ethnographics Museum Artis samengevoegd tot een unieke collectie, waar je uren naar kunt kijken.

Activiteiten Tropenmuseum voor jong en oud

Maak op een unieke manier kennis met de tropische en subtropische gebieden door deel te nemen aan een van de vele activiteiten die in het museum georganiseerd worden. Deze activiteiten worden voor jong en oud georganiseerd, zodat je hier met het hele gezin terechtkunt. Dit maakt een dagje aan het Tropenmuseum nog leuker.

Tentoonstellingen Tropenmuseum

Door het jaar heen worden verschillende collecties afgewisseld. Dit maakt het voor bezoekers leuker om nog eens naar het Tropenmuseum terug te keren. Je hebt immers nooit alles gezien, als de collectie voortdurend veranderd wordt. Op de website van het Tropenmuseum vind je meer informatie over de collecties die momenteel te bewonderen zijn.

Ervaringen Tropenmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>