Zoeken

Zuiderzeemuseum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Zuiderzeemuseum veiling

  • Bied mee op 2 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Zuiderzeemuseum

Ben je op zoek naar korting voor het Zuiderzeemuseum? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Zuiderzeemuseum gratis acties, voordeelbonnen Zuiderzeemuseum en aanbiedingen voor een dagje Zuiderzeemuseum. Ga dus nu met korting naar Zuiderzeemuseum en betaal nooit meer teveel voor een bezoek aan het Zuiderzeemuseum!

Kinderfeestje Zuiderzeemuseum

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren? Ga dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Het Zuiderzeemuseum heeft kant en klare arrangementen. De kosten zijn dan zo’n € 14 per kind. Wil je liever goedkoper een kinderfeestje geven bij het Zuiderzeemuseum? Dat kan. Bied dan mee op bovenstaande veilingen. De kans is groot dat je de entreekaartjes met flinke korting koopt en dus goedkoper met je kinderfeestje naar het Zuiderzeemuseum kunt gaan. Veel plezier!

Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum ligt in het Noord-Hollandse Enkhuizen en is een cultuurhistorisch museum over de geschiedenis van de voormalige Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer en de Waddenzee heet. Het Zuiderzeemuseum bestaat uit een binnenmuseum met een schepenhal (met 13 echte schepen!) en diverse tentoonstellingen. Ook is er een buitenmuseum. Dit buitenmuseum bestaat uit een dorp, zoals dat vroeger was rond de Zuiderzee. Leuk om te weten: een aantal scenes van de Nederlandse speelfilm “De scheepsjongen van Bontekoe” en de Sinterklaasfilm “Bennie Stout” zijn opgenomen in het buitenmuseum.

 

Ervaringen Zuiderzeemuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>