Zoeken

AquaZoo Leeuwarden korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

AquaZoo Leeuwarden veiling

  • Bied mee voor 2 of 4 tickets

Goedkope tickets AquaZoo Leeuwarden

  • Geldig t/m 31 december 2023

25% korting NU: € 14,63 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen AquaZoo Leeuwarden

Wil je een bezoek brengen aan AquaZoo Leeuwarden, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle aanbiedingen, 2e kaartje AquaZoo gratis acties, kortingscodes Aqua Zoo, kortingen en/of kortingsbonnen voor Aqua Zoo Leeuwarden, zodat je goedkoop naar Aqua Zoo kunt!

AquaZoo Groupon

Via Groupon zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden voor een dagjes uit, zoals Aqua Zoo Leeuwarden. Via deze link kun je naar de site van Groupon om te kijken of er momenteel een aanbieding is voor AquaZoo Leeuwarden. Die kan dagelijks wisselen namelijk.

AquaZoo Kruidvat korting

Via de Kruidvat lopen regelmatig spaaracties waarmee je kunt sparen voor korting op een dagje AquaZoo. Soms zijn het niet eens spaaracties, maar kun je in de winkel of online gewoon een kortingscode of voucher kopen, zodat je niet de volle mep betaald. Dan ga je toch mooi, zonder al te veel moeite, met korting via Kruidvat naar AquaZoo. Kijk hiervoor altijd even op de site van Kruidvat.

AquaZoo korting ANWB

Als lid van de ANWB krijg je korting op een bezoek aan Aqua Zoo Leeuwarden. Houd bij boeken je ANWB lidnummer bij de hand, want slechts zo kun je de ANWB korting Aqua Zoo verzilveren. De AquaZoo korting via de ANWB is alleen online via ANWB.nl te verkrijgen en niet in de winkel van de ANWB.

AquaZoo dagje uit Jumbo en Albert Heijn

Elk jaar weer zijn er supermarkt spaaracties vanuit de Jumbo en de Albert Heijn voor een dagje uit. Je kunt dan meesparen voor zegels die je verzamelt op een spaarkaart. Bij een volle spaarkaart kun je met een kortingscode korting verzilveren op een dagjes uit. AquaZoo zit hier regelmatig ook tussen. Bekijk de actievoorwaarden en deelnemende parken van de betreffende Jumbo of AH actie. Wil je weten wanneer deze acties lopen? Houd tv-spots en affiches in de gaten, zodat je deze dagje uit actie niet mist!

Tickets Aqua Zoo Friesland Postcodeloterij

Ben je lid van de Postcode Loterij? Zo ja, kijk dan eens in je Voordeelagenda. Daarin zit een kortingsbon voor Aqua Zoo Friesland. Je krijgt met deze bon 30% KORTING voor maximaal 4 personen op de normale entreeprijs.

AquaZoo Leeuwarden

In AquaZoo Leeuwarden (ook wel AquaZoo Friesland genoemd) vind je allerlei dieren die in en rondom het water leven. Geniet in dit waterrijke park van meer dan 100 diersoorten. Aqua Zoo Leeuwarden bestaat uit 3 delen.

Naturama is geheel overdekt. Hier vind je o.a. de entree van het park en een groot deel van de diercollectie van Aqua Zoo Leeuwarden. Verder is er veel info te vinden over natuurbehoud en de Kids Attic. Hier worden regelmatig poppenkastvoorstellingen gegeven.

Deel 2 van het park is Nature Trail I. Dit begint met een doorloopgebied  en aansluitend het nieuwe, natuurlijke biotoop Sealarium, waar je zeekhonden van dichtbij kunt bekijken. Ook worden hier in het seizoen vogeldemonstraties gehouden.

Tot slot is er nog Nature Trail II. Deze route voert o.a. langs Hawaiiganzen, mandarijneenden, witnekkraanvogels en wasberen. Je komt ook langs een natuurveld met diverse kunstobjecten. Kinderen worden hier uitgedaagd om te spelen en te experimenteren. Nature Trail II eindigt bij Pinguin Paviljoen en een speeltuin met een glijbaan en diverse speel- en klimtoestellen.

AquaZoo Abonnement

Ga je graag naar Aqua Zoo Leeuwarden? Je kunt uiteraard gebruik maken van bovenstaande aanbiedingen die er voor AquaZoo zijn, maar je kunt ook een AquaZoo abonnement oftewel de AquaZoo Vriendenpas, aanschaffen. Deze kost slechts € 37,50 per jaar. Als abonnementhouder krijg je gedurende 1 jaar onbeperkt toegang tot het dierenpark. Daarnaast profiteer je ook nog van vele extra voordelen!

Parkeren AquaZoo

Parkeren bij AquaZoo is helaas niet gratis. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Parkeren: € 4
  • Parkeren voor abonnementhouders: € 2,50
  • Parkeerabonnement: € 16

De info op deze pagina is voor het laatst bijgewerkt in mei 2019. Voor actuele algemene info, openingstijden en prijzen kun je ook kijken op de site van AquaZoo Leeuwarden zelf.

Ervaringen AquaZoo Leeuwarden

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>