Zoeken

Burgers Zoo korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Hoogste korting Burgers Zoo

  • Geldig op een door jou gekozen dag en tijdstip

18% korting NU: € 23 p.p.

Burgers Zoo veiling

  • Bied mee op 2 tickets Burgers Zoo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Burgers Zoo

Wil je met je gezin genieten van een dagje Burgers Zoo en niet teveel geld betalen? Op deze pagina vind je alle kortingen, aanbiedingen en 2e kaartje gratis acties van Burgers Zoo. Je kunt dan met het hele gezin genieten van een goedkoop en heerlijk dagje uit naar dierentuin Burgers Zoo.

HEMA korting Burgers Zoo

Via de HEMA kun je vaak ook korting krijgen op een bezoek aan Burgers Zoo. Kijk op de site van de HEMA voor actuele Burgers Zoo aanbiedingen en acties.

Korting Burgers’ Zoo ING rentepunten

Helaas kun je je ING rentepunten niet verzilveren voor korting op Burgers’ Zoo tickets. Wil je toch met korting naar Burgers’ Zoo? Bekijk dan alle aanbiedingen voor Burgers’ Zoo op deze pagina bovenaan!

Airmiles korting Burgers Zoo

Helaas kun je momenteel niet meesparen via Airmiles voor korting op Burgers Zoo.

Burgers Zoo korting ANWB

Via de ANWB krijg je tot € 1,50 korting per kaartje voor Burgers Zoo. Als voorwaarde voor het verkrijgen van de korting moet je wel lid zijn van de ANWB en kun je pas bestellen als je je lidnummer bij de hand hebt.

Burgers Zoo Jumbo actie

Met de dagje uit actie van de Jumbo ga je met korting naar Burgers Zoo. Meestal begint deze Jumbo actie in het voorjaar en kun je vanaf dan meesparen voor korting op Burgers Zoo tickets. De Jumbo korting voor Burgers Zoo loopt op tot € 15 per kaartje, afhankelijk van hoeveel kortingsmunten je gespaard hebt en de dag waarop je Burgers’ Zoo wilt bezoeken.

Kruidvat voordeel Burgers Zoo

Kruidvat heeft vaak eenmaal per jaar een leuke dierentuin actie met veel voordeel voor diverse dierentuinen in binnen- en buitenland. Ga naar de site van Kruidvat en kijk of de actie actief is.

Burgers’ Zoo korting AH

De Albert Heijn (AH) heeft jaarlijks ook 1 of meerdere malen kortingsacties voor Burgers’ Zoo. Je kunt dan meesparen voor korting op Burgers Zoo als je boodschappen doen bij de AH. Houd de TV en reclames van de AH in de gaten, zo weet je of er weer een AH Burgers’ Zoo actie aankomt!

Burgers Zoo korting krant

Via de krant kun je ook kortingen verkrijgen voor een dagje dierentuin. Ben je niet geabonneerd op een krant? Geen probleem. Bij enkele kranten zijn de kaartjes online te verkrijgen, zoals bij het Algemeen Dagblad via ADwebwinkel.nl. Zij hebben regelmatig Burgers zoo korting kaartjes.

Korting Burgers Zoo met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcodeloterij zit een kortingsbon waarmee je met korting naar Burgers Zoo kunt gaan. Je betaalt dan € 19,50 per kaartje voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij, maar wil je dit wel worden? Schrijf je dan nu in en ontvang ook een Voordeelagenda met voordeelbonnen voor heel veel leuke dagjes uit in Nederland. Een lot kost € 12,75 per maand. Je maakt hiermee kans op mooie (geld)prijzen en steunt goede doelen.

Burgers Zoo

Wie geniet er niet van een dagje weg naar de dierentuin? Nederland heeft een groot aantal dierenparken, waarvan Burgers’ Zoo een voorbeeld is. Het dierenpark biedt je de mogelijkheid om dieren van over de hele wereld van dichtbij te bekijken. Naast het grote aantal dieren wat in Burgers’ Zoo te bezoeken is, worden er ook diverse mogelijkheden geboden om je energie kwijt te raken. Klim en klauter op een van de vele speeltoestellen die je door het park heen vindt.

Burgers Zoo is voor kinderen en ouders erg leerzaam. De dieren worden hier niet alleen gehouden voor de bezoekers om naar te kijken, het gaat om veel meer. Het is de bedoeling dat iedereen er iets van leert. Iedereen kan zich hier verdiepen in de biologie van planten en dieren. Er hangen informatieborden in de dierentuin waar de belangrijkste informatie op staat zodat jong en oud hier direct van kunnen leren. Er zijn exposities, rondleidingen, lezingen en nog veel meer leuke dingen waar je als gezin de hele dag samen van gaat genieten. Je vindt hier veel dieren waar je de hele dag van kunt genieten. De dieren worden gevoerd op vaste tijden zodat je als bezoekers mee kunt kijken.

Groot aantal dieren binnen Burgers’ Zoo

In Burgers’ Zoo wordt een groot aantal dieren verzorgd. Deze dieren komen van over de hele wereld en zijn verdeeld over verschillende hoeken binnen het park. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de olifanten en pinguïns, loop langs de stokstaartjes en de panters of bewonder de tijger van dichtbij. De diversiteit aan dieren maakt dat je aan een dagje weg naar Burgers’ Zoo vaak niet voldoende hebt om alle dieren te kunnen bekijken. Zo is ook een tweede of derde bezoek aan deze dierentuin leuk!

Ruimte voor kinderen om te spelen

Voor je kinderen kan het prettig zijn om het bekijken van de dieren te combineren met een half uurtje spelen. Om kinderen hun energie kwijt te laten raken, biedt Burgers’ Zoo verschillende speelterreinen aan. Hier kunnen kinderen zelf laten zien hoe goed zij kunnen klimmen en klauteren. Doe jij alsof je een aapje bent, of probeer je een stoere panter na te doen in de speeltuinen van Burgers’ Zoo?

Eten en drinken Burgers’ Zoo

Wanneer je kinderen uitgespeeld zijn, is het tijd voor een hapje en een drankje. Door het park heen vind je verschillende horecagelegenheden, waar je kunt eten en drinken. Hier worden voor voordelige prijzen een hapje en drankje geboden aan gasten. Ideaal om even uit te rusten en je indrukken tot nu toe te bespreken. Welke dieren waren het leukst om te zien? Van welke dieren werd je kind een beetje bang? Enzovoorts. Je kunt natuurlijk ook je eigen eten en drinken meenemen. Er zijn voldoende bankjes om even uit te rusten.

Leuke activiteiten door het park heen

Geregeld worden er activiteiten aangeboden binnen Burgers’ Zoo. Denk bijvoorbeeld aan vaste momenten waarop de dieren binnen het park gevoed worden. Het bijwonen van deze momenten is niet alleen ontzettend leuk. Ook kun je veel te weten komen over de diersoorten, hun leefomgeving en hun karaktertrekken. Verzorgers van de dieren zullen je hier tijdens het voeren meer over vertellen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Het kan erg druk zijn rond de voedermomenten.

Kinderfeestje bij Burgers’ Zoo

Voor kinderen tussen 4 – 12 jaar is het superleuk om een kinderfeestje te organiseren bij Burgers’ Zoo. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s en naast de toegang tot het dierenpark krijgt de jarige een speciale verjaardagstas en een verjaardagstafel met allemaal lekkernijen.  Prijzen voor een kinderfeestje bij Burgers’ Zoo zijn vanaf € 18 per kind. Heb je een abonnement? Dan krijg je korting op een kinderfeest.

Burgers’ Zoo abonnement

Ben je van plan Burgers’ Zoo minimaal 3x per jaar te bezoeken, dan ben je voordeliger uit met een Burgers’ Zoo jaarabonnement. Je hebt dan het hele jaar toegang tot het park en kunt het park zo vaak bezoeken als je wilt. Als je een Burgers’ Zoo abonnement hebt dan kun je bovendien genieten van nog meer voordelen, zoals het gratis Burgers’ Zoo magazine en kortingen tot 50% op een bezoek aan andere dierentuinen en andere dagjes uit. Niet alleen het afsluiten van een abonnement wordt beloond met voordeel, bij het verlengen van een abonnement krijg je elk jaar meer korting, zodat jij nog voordeliger dit leuke dierenpark kunt bezoeken.

Rolstoelvriendelijkheid Burgers’ Zoo

Het Arnhemse landschap is wat heuvelachtig, waardoor het gebruik van een rolstoel vrij zwaar kan zijn. Er zijn speciale rolstoelroutes verkrijgbaar bij de kassa, zodat je als rolstoelgebruiker de meest makkelijke route kunt pakken. Je kunt bij Burgers’ Zoo ook een scootmobiel huren, geschikt voor personen tot 120 kg. Een andere mogelijkheid is een duwrolstoel. Verder zijn er speciale invalidenparkeerplaatsen voor mensen die slecht er been zijn. Bij zowel de ingang als op diverse andere locaties bij Burgers’ Zoo zijn er invalidentoiletten te vinden.

Mag mijn hond mee naar Burgers’ Zoo?

Honden (m.u.v. hulphonden) en andere huisdieren zijn niet toegestaan in Burgers’ Zoo. Dit i.v.m. overbrengen van ziekten.

Andere dierentuin kortingen

Er zijn uiteraard nog meer dierentuinen in Nederland dan alleen maar Burgers Zoo. Zit er hierboven geen leuke aanbieding bij voor Burgers Zoo en vind je het niet erg om een andere dierentuin te bezoeken? Kijk dan eens bij de actuele aanbiedingen van de volgende dierentuinen:

Voor deze dierentuinen zijn vaak ook erg leuke dierentuinaanbiedingen te vinden en kun je voor een leuk prijsje een dagje dierentuin scoren!

Ervaringen Burgers Zoo

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>