Zoeken

Deltapark Neeltje Jans korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Deltapark Neeltje Jans

Ben je op zoek naar korting voor Deltapark Neeltje Jans? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Deltapark Neeltje Jans gratis acties, voordeelbonnen Deltapark Neeltje Jans en aanbiedingen voor een dagje Deltapark Neeltje Jans. Ga dus nu met korting naar Deltapark Neeltje Jans en betaal nooit meer teveel voor een dagje Deltapark Neeltje Jans!

Deltapark Neeltje Jans korting Postcodeloterij

In de Voordeelagenda van de Postcodeloterij zit een voordeelbon voor een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, waarmee je € 4 korting krijgt. Deze aanbieding geldt voor maximaal 4 personen. Neem de uitgeknipte voordeelbon mee naar de kassa van Deltapark Neeltje Jans en verzilver ter plaatse je korting. De Voordeelagenda krijg je elk jaar thuis gestuurd als je lid bent van de Postcodeloterij.

Deltapark Neeltje Jans Groupon

Groupon is een van de aanbieders waar je regelmatig hoge kortingen kunt vinden voor een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Niet alleen korting op entree,  maar ook op activiteiten zoals zwemmen met haaien of zeeleeuwen. Kortingen kunnen flink oplopen, dus kijk snel op Groupon!

Met ING naar Deltapark Neeltje Jans

Via de ING Bank loopt een leuke spaaractie waarmee je korting krijgt op een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Je krijgt 1 rentepunt voor elke euro aan rente in 1 jaar. Voor Neeltje Jans kun je sparen voor € 7,50 korting via de ING!

Met Vakantieveilingen naar Deltapark Neeltje Jans

Helaas is de veiling van Deltapark Neeltje Jans niet vaak te vinden bij Vakantieveilingen. Bij Ticketveiling daarentegen is de Deltapark Neeltje Jans veiling wel vaak online. Dus grijp je kans, bied mee en ga met korting naar Deltapark Neeltje Jans.

ANWB korting Deltapark Neeltje Jans

Als ANWB lid krijg je korting op dagjes uit, waaronder ook korting op een dagje Deltapark Neeltje Jans. Je korting is momenteel € 5 p.p. Wel moet je je lidnummer van de ANWB bij de hand houden, anders wordt de korting niet verrekend.

Jumbo korting Deltapark Neeltje Jans

Jumbo heeft jaarlijks in de lente de dagje uit actie, waaraan vele dagjes uit mee doen. Je kunt dan punten sparen als je boodschappen doet bij de Jumbo. Met deze punten krijg je korting op dagjes uit. Helaas doet Deltapark Neeltje Jans niet mee aan de Jumbo dagje uit actie. Je krijgt dus geen Jumbo korting voor Deltapark Neeltje Jans.

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark dat je in de Vrouwenpolder vindt. Het park staat geheel in het teken van de deltawerken en leert je op een leuke en toegankelijke manier meer over de deltawerken die we in Nederland gebruiken. Dit lijkt misschien een beetje saai, maar in het park zijn veel dingen te zien en te doen die vooral leuk zijn voor de kinderen.

Leerzaam park over de deltawerken

De deltawerken spelen een belangrijke rol in Nederland en in Deltapark Neeltje Jans leer je meer over deze werken. Zo leer je niet alleen waarom de deltawerken bestaan en wat de deltawerken doen, maar ook wat er gebeurt als de deltawerken er niet zouden zijn.

Activiteiten in Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans heeft een educatief karakter, maar je kunt er ook allerlei leuke dingen doen. Ten eerste wonen er veel dieren op het terrein van in Deltapark Neeltje Jans, zoals zeehonden en vissen. De zeehonden kun je bewonderen in de zeehondenshow van het park, terwijl je de prachtige vissen kunt zien in het aquarium van Deltapark Neeltje Jans. Onder professionele begeleiding is het zelfs mogelijk om met haaien te zwemmen.

De Delta Experience

De Delta Experience is een nieuw onderdeel van Deltapark Neeltje Jans, die voornamelijk ingaat op de geschiedenis van deltawerken. Zo staat de Delta Experience helemaal in het teken tegen de historische strijd tegen water in Nederland en de rol van deltawerken in deze langdurige strijd. Je ziet wat er vroeger gebeurde zonder de deltawerken, maar ook hoe men uiteindelijk besloot om deltawerken aan te leggen en de strijd tegen het water op deze manier officieel te beëindigen.

Rondvaartboot

Via Deltapark Neeltje Jans kun je ook een rondvaart maken op de Oosterschelde. Superleuk om te doen! De rondvaart duurt een uur en er wordt verteld over de Oosterschelde en de stormvloedkering. Op de rondvaartboot heb je mogelijkheid te genieten van een kopje koffie met verse appeltaart.

Eten en drinken Deltapark Neeltje Jans

Bij een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans kun je genieten van dranken en gerechten bij diverse horecagelegenheden. In het hoofdgebouw bevindt zich self-service restaurant Deltaplaza met een uitgebreid assortiment warme en koude gerechten, waar je ook met dieetwensen terecht kunt. Daarnaast is een snackcorner (met uitzicht op het waterpark) en een coffeecorner (met uitzicht op de Oosterschelde) aanwezig in het park.

Mag ik mijn hond meenemen naar Deltapark Neeltje Jans?

Honden en andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan bij een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Hulphonden kunnen alleen in overleg worden toegelaten. Neem hiervoor contact op met Deltapark Neeltje Jans.

Rolstoeltoegankelijkheid Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is prima met een rolstoel te bezoeken, met uitzondering van enkele attracties. Omdat niet alle attracties rolstoelvriendelijk zijn ontvang je korting op je entree (inclusief je begeleider).

Ervaringen Deltapark Neeltje Jans

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>