Zoeken

GaiaZOO korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting GaiaZOO

  • Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2024

30% korting NU: € 18,50 p.p.

Goedkope tickets GaiaZOO

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag

26% korting NU: € 19,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen GaiaZOO

Samen een dagje naar de dierentuin GaiaZoo en niet teveel betalen? Op deze pagina vind je alle GaiaZoo korting en aanbiedingen, zodat je samen met het hele gezin kunt genieten van en leuk en goedkoop dagje GaiaZoo met korting.

Abonnement GaiaZOO

Ga je vaker dan 2x per jaar naar GaiaZOO? Kies dan voor een abonnement GaiaZOO. Je bent van Vrien van Gaia. Met een GaiaZOO abonnement mag je niet alleen onbeperkt naar GaiaZOO, je hebt nog eens heel veel andere voordelen waaronder korting tot 50% op andere pret- en dierenparken. Daarnaast zijn de parkeerkosten lager en betaal je geen € 7,50, maar € 5 per auto per bezoek.

ANWB korting GaiaZOO

Via de ANWB krijg je korting op een bezoek aan dierentuin GaiaZOO. Voorwaarde voor het verzilveren van de ANWB korting is dat je lid moet zijn van de ANBW. Je kunt dan ook alleen boeken met je lidnummer van de ANWB. De ANWB korting voor GaiaZOO bedraagt enkele euro’s. Vaak zijn er nog betere aanbiedingen online te vinden. Dus kijk gerust even tussen de aanbiedingen bovenaan deze pagina.

GaiaZOO korting via Postcodeloterij

Als je lid bent van de Postcodeloterij ontvang je € 3,50 korting op de normale entreeprijs voor GaiaZOO. Knip de voordeelbon uit de Voordeelagenda en ga ermee naar de kassa van GaiaZOO. Hier kun je je korting verzilveren. Maximaal aantal personen is 4.

GaiaZOO korting via Kruidvat

Via Kruidvat zijn er jaarlijks ook een aantal keren goede aanbiedingen voor dierentuin uitjes. GaiaZOO zit her heel vaak bij. Kijk op de site van Kruidvat voor actuele GaiaZOO korting.

Jumbo GaiaZOO korting

Via de jaarlijkse dagje uit actie van Jumbo (in het voorjaar) krijg je tot € 15 korting op je GaiaZOO ticket. Dat is een flinke korting, dus doe je boodschappen in de actieperiode bij de Jumbo en spaar mee voor korting op GaiaZOO.

GaiaZOO

Dierentuin Gaia is een grote dierentuin met veel verschillende dieren. Je komt als bezoeker oog in oog te staan met de dieren. Je krijgt veel te zien tijdens de rondleidingen, die worden gegeven en voor jong en oud ook erg leerzaam zijn. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuinen en kinderfeestjes kunnen hier ook worden gevierd. Er is erg veel te beleven in GaiaZoo. Er zijn ook erg veel jonge dieren en er is een roofvogelpresentatie. Wil je dit met eigen ogen meemaken? Bezoek dan snel dierentuin GaiaZoo.

 

Ervaringen GaiaZOO

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>