Zoeken

Vlinders aan de Vliet korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Vlinders aan de Vliet

Wil je een dagje uit naar Vlinders aan de Vliet in Leidschendam maar wil je niet teveel betalen? Je vindt op deze pagina alle actuele aanbiedingen, Vlinders aan de Vliet 2e kaartje gratis actie, kortingen en/of kortingsbonnen voor Vlinders aan de Vliet, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Vlinders aan de Vliet!

Vlinders aan de Vliet

Heb jij al eens overwogen om een bezoek te brengen aan Vlinders aan de Vliet? Dit dierenpark is gevestigd in Leidschendam, vlakbij Den Haag. Het park is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kortom, een ideale bestemming voor een leuk dagje weg met het hele gezin. Vlinders aan de Vliet is een tropische vlindertuin, waar je een breed scala aan exotische vlinders treft. In totaal leven meer dan 1.500 tropische dagvlinders binnen deze jungle. Hoeveel verschillende soorten weet jij te tellen tijdens een bezoek aan Vlinders aan de Vliet?

Uniek dagje weg naar Vlinders aan de Vliet

Het mag duidelijk zijn dat Vlinders aan de Vliet geen normaal dierenpark is. Waar je in de gemiddelde dierentuin een relatief klein aantal vlinders treft, biedt Vlinders aan de Vliet er meer dan duizend. Houd er rekening mee dat het park niet het gehele jaar geopend is. Doorgaans loopt het seizoen van eind februari tot eind oktober. Op de website van Vlinders aan de Vliet vind je hier meer informatie over. De rest van het jaar rusten de vlinders uit, krijgen zij rupsen, enzovoorts.

Een park met meer dan alleen vlinders

Tijdens een bezoek aan Vlinders aan de Vliet zal je voornamelijk vlinders zien. De vlinders vliegen een groot deel van de tijd rond, maar kunnen ook op een vaste plek blijven zitten. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het buiten donker begint te worden. Naast de vlinders zijn er diverse andere dieren te bezichtigen in Vlinders aan de Vliet. Kijk bijvoorbeeld ook naar de verschillende vogels die je hier vindt. Voorbeelden van deze vogels zijn de Diamantduif, de Kanarie, de Parkiet en de Zebravink. Naast deze vogelsoorten zijn er nog verschillende andere dieren.

Exotische dieren bij Vlinders aan de Vliet

Wist je dat je bij Vlinder aan de Vliet ook verschillende schildpadden kunt bekijken? Loop eens langs bij de Roodwangschildpad, de Zaagschildpad of de Geelwangschildpad! De medewerkers van Vlinders aan de Vliet kunnen je bij vragen meer vertellen over deze exotische dieren. Ook leuk zijn de Sluierstaart Guppy, de Shubunkin en de Koi Karper. Wellicht heb je deze dieren al eens in een andere dierentuin gezien?

Vlinders aan de Vliet biedt tal van verschillende planten

Wanneer je uitgekeken bent op de verschillende diersoorten bij Vlinders aan de Vliet kan het leuk zijn om op de verschillende plantensoorten te letten. De planten zijn een belangrijk onderdeel van deze vlindertuin. Zo worden de planten gebruikt door rupsen om zich te voeden. Zo groeien ze uit tot een volwaardige vlinder! Zou dat niet mogelijk zijn, dan zouden de rupsen verhongeren. Dit brengt de vlindergemeenschap van de tuin in gevaar.

Ervaringen Vlinders aan de Vliet

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>