Zoeken

Mondo Verde korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Mondo Verde Vakantieveilingen

  • Bied mee op 2 tickets!

Goedkope kaartjes Mondo Verde

  • Geldig vanaf aankoop t/m 31 december 2023 tijdens de actuele openingstijden.

25% korting NU: € 18,85 p.p.

Hoge korting Mondo Verde

  • Geldig vanaf moment van aankoop t/m 5 november 2023

24% korting NU: € 18,95 p.p.

Goedkoop naar Mondo Verde

  • Geldig t/m 31 december 2023

24% korting NU: € 18,95 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Mondo Verde

Op zoek naar korting en aanbiedingen voor Mondo Verde? Kijk dan op deze pagina en vind de beste aanbieding voor een bezoek aan Wereldtuinen Mondo Verde, zodat jij goedkoop kunt genieten van een leuk dagje uit!

Mondo Verde

Wanneer je een groot liefhebber bent van mooie tuinen, is een bezoek aan de Wereldtuinen Mondo Verde absoluut de moeite waard. Dit park is maar liefst vijfentwintig hectare groot en is gelegen in Landgraaf. Naast het themapark vind je hier tevens een attractiepark en dierenpark, wat Wereldtuinen Mondo Verde leuk maakt voor jong en oud. Het park werd in maart 2002 geopend.

Internationale tuinen in Wereldtuinen Mondo Verde

In Wereldtuinen Mondo Verde vind je een breed scala aan internationale tuinen, waarbij de tuin aansluit bij een specifieke cultuur. Bezoek bijvoorbeeld een Westerse tuin, of breng een bezoek aan de Japanse tuin. In Wereldtuinen Mondo Verde worden verschillen tussen deze tuinen op een fraaie wijze zichtbaar.

Attracties Wereldtuinen Mondo Verde

Om Wereldtuinen Mondo Verde ook voor kinderen leuk te maken, heeft het park verschillende attracties. Denk hierbij aan een kleine achtbaan, een heuse klimvulkaan en een lange kabelbaan. Met de kabelbaan kun je van het vaste land naar een klein eiland en weer terug. Op het eiland kun je de ringstaartmaki’s van het Wereldtuinen Mondo Verde bezoeken.

Een compleet dagje weg

Wie denkt dat Wereldtuinen Mondo Verde niet meer biedt dan de verschillende internationale tuinen en attracties heeft het mis. In het park vind je namelijk ook verschillende dieren, wat een bezoek aan Wereldtuinen Mondo Verde tot een compleet dagje weg maakt. Het park heeft voor ieder wat wils te bieden, waardoor je je hier niet snel zal vervelen.

Ervaringen Mondo Verde

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>