Zoeken

Zeehondencentrum Pieterburen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Zeehondencentrum Pieterburen

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag

26% korting NU: € 8,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Met korting naar Zeehondencentrum Pieterburen

Wil jij ook met korting naar Zeehondencentrum Pieterburen? Op deze pagina vind je alle aanbiedingen, korting en acties voor Zeehondencentrum Pieterburen. Ga op zoek naar de hoogste korting voor Zeehondencentrum Pieterburen en betaal nooit meer teveel voor een bezoek aan dit leuke dierenpark.

Zeehondencentrum Pieterburen

Het zeehondencentrum is er voor zeehonden in nood. Eerste doel van het zeehondencentrum is dan ook dierenbescherming! Het doel is om een herstelde zeehond weer vrij te laten in de zee en hem zijn vrijheid terug te geven. Maar voordat het zover is geeft Zeehondencentrum Pieterburen de zeehond alle aandacht en zorg die er nodig is voor herstel. Meestal verblijven zeehonden zo’n 2 tot 3 maanden in dit zeehondencentrum.

In het zeehondencentrum wordt de opvang van zeehonden gecombineerd met educatie en onderzoek. Het zeehondencentrum draait veelal op vrijwilligers en is afhankelijk van donateurs. Je kunt het zeehondencentrum ook bezoeken en zien wat zij er allemaal voor deze mooie diertjes doen!

Voor de kids heeft Zeehondencentrum Pieterburen veel activiteiten. Er is een kinder-actiehoek en een indoor zandbak waar ze fijn kunnen spelen. Ook is er een creche-speurtocht en worden er in de vakanties dagelijkse leuke activiteiten voor de kids georganiseerd.

Ervaringen Zeehondencentrum Pieterburen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>