Zoeken

ZooParc Overloon korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting ZooParc Overloon

  • Geldig t/m 31 december 2023

25% korting NU: € 15,37 p.p.

ZooParc Overloon veiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting ZooParc Overloon

Ben je op zoek naar aanbiedingen en korting ZooParc Overloon? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, kortingen, kortingsacties en kortingsbonnen voor een goedkoop dagje ZooParc Overloon. Kijk op deze pagina of er iets voor je tussenzit, zodat jij met korting naar ZooParc Overloon kunt gaan.

Korting Zoo Parc Overloon met Nationale Postcode Loterij

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een kortingsvoucher waarmee je met 30% KORTING naar Zoo Parc Overloon kunt gaan. De kortingsvoucher geldig voor maximaal 4 personen en is in te wisselen aan de kassa van Zoo Parc Overloon.

ZooParc Overloon

Zoo Parc Overloon is het natuurlijkste dierenpark van Nederland waar je een spannende ontdekkingstocht langs vele bijzondere dier- en plantensoorten beleeft. Het park is 21 ha groot en bestaat uit 4 gedeelten: ZooRama, Nature Trail 1, Promenade en Nature Trail 2.

ZooRama is een 1850 m2 overdekt gedeelte. Hierin bevindt zich o.a. de entree, het restaurant en de souvenirshop. Ook is er veel info te vinden over natuurbehoud.

De eerste dieren van Zoo Parc Overloon vind je op Nature Trail 1. Hier zijn o.a. panda’s, antilopen, kraanvogels, ooievaars, rode neusberen, kropgazellen, zeehonden, cheetahs, wilde honden en kamelen te vinden. Ook zijn er dagelijks diverse Zoo Time’s, dat zijn shows door dierverzorgers met allemaal interessante wetenswaardgiheden over de dieren.

Op de Promenade kunnen kids lekker spelen terwijl de ouders een drankje drinken. Er is een speeltuin en een kinderboerderij. Ook zijn er diverse activiteiten, zoals schminken.

Nature Trail 2 is het vervolg van de dierenroute door het park. Je komt hier dieren tegen zoals, otters, marters, wallabies, uilen, wasbeertjes, stokstaartjes en reuzenmiereneters. Kortom: een erg leuke dierentuin met veel mooie dieren!

De info op deze pagina is voor het laatst bijgewerkt in mei 2019. Voor actuele algemene info, openingstijden en prijzen kun je ook kijken op de site van ZooParc Overloon zelf.

Ervaringen ZooParc Overloon

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>