Zoeken

Amsterdam Dungeon korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkoopste kaartjes Amsterdam Dungeon

  • Tickets zijn geldig t/m 30 november 2023

25% korting NU: € 19,50 p.p.

Hoge korting Amsterdam Dungeon

  • De voucher is geldig t/m 30 september 2023

25% korting € 16,50

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Amsterdam Dungeon in Amsterdam

Wil je een dagje uit naar Amsterdam Dungeon, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Amsterdam Dungeon in Amsterdam, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

Amsterdam Dungeon

De Amsterdam Dungeon is een interactieve spannende en humoristische attractie die gebaseerd is op waar gebeurde feiten uit de Amsterdamse geschiedenis. Onderwerpen die voorbij komen zijn: de pestepidemie, VOC-tijdperk, uitgedeelde straffen door de Spaanse Inquisitie en het geheim van schilder Rembrandt. Er is een rechtszaal en er zijn martelkamers, zodat bezoekers zelf kunnen ervaren en sfeer kunnen proeven.
Als je besluit om naar de Amsterdam Dungeon te gaan dan maak je een tour van 80 minuntente voet met een groep van max. 30 personen. Het is een spannende walk through show met een geweldige cast van acteurs, toneel, decor en special effects. Erg de moeite waard om mee te maken!
Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder. Kinderen van 13 jaar en jonger moeten onder begeleiding van een volwassene (16+) zijn.

Ervaringen Amsterdam Dungeon

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>