Zoeken

Zandsculpturen Garderen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Met korting naar Zandsculpturen Garderen

Wil jij ook met korting naar Zandsculpturen Garderen? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, kortingen en acties, zodat jij goedkoop naar Zandsculpturen Garderen kunt gaan.

ANWB korting Zandsculpturen Garderen

Via de ANWB krijg je, tenminste als je lid bent, enkele euro’s korting op een bezoek aan Zandsculpturen Garderen. Houd bij het boeken van de tickets je lidnummer bij de hand.

Zandsculpturen Garderen

Wist je dat prachtige beelden kunt maken met zand? Je kunt deze beelden bekijken tijdens het zandsculpturenfestival in Garderen. Hier kijk je zowel in de zomer als in de herfst je ogen uit, door de diversiteit aan beelden die kunstenaars met zand gemaakt hebben. Het festival is voor een deel overdekt, maar het grootste deel van de zandsculpturen vind je buiten. Mocht het gaan regenen dan kun je vrij snel een plek om te schuilen vinden.

Thema’s zandsculpturen

Ieder jaar sluiten de zandsculpturen in Garderen bij een ander thema aan, waardoor het leuk kan zijn om het festival meerdere jaren achter elkaar te bezoeken. Iedere kunstenaar geeft een eigen draai aan het thema, welke sterk uiteenlopend is.

Combineer de zandsculpturen met een hapje en drankje

Bij de zandsculpturen in Garderen kun je tijdens een pauze genieten van een hapje en een drankje in het bijbehorende zelfbedieningsrestaurant. Hier wordt koffie, thee en zelfs een complete lunch aangeboden voor de bezoekers van het festival. Zo kun je even bijkomen van alle indrukken die je bij het bekijken van de beelden hebt opgedaan.

Zandsculpturen arrangement

Naast de mogelijkheid om een gebruikelijk toegangskaartje te kopen, kun je ook kiezen voor een uitgebreider arrangement voor het zandsculpturenfestival in Garderen. Hiermee kun je onder meer in de omgeving blijven slapen, heb je meerdere dagen toegang tot de zandsculpturen en krijg je routes om in de omgeving te wandelen of te fietsen.

Vragen over zandsculpturen

Van welk zand worden de zandsculpturen gemaakt? Kan een zandsculptuur tegen regen? Een aantal vragen over zandsculpturen en de antwoorden daarop zie je in het interessante filmpje hieronder.

Ervaringen Zandsculpturen Garderen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>