Zoeken

Attractiepark Slagharen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Attractiepark Slagharen in Slagharen

Wil je een dagje uit naar Attractiepark Slagharen, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt op deze pagina alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Attractiepark Slagharen in Slagharen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit! Maar: check eerst de actuele prijzen van attractiepark Slagharen. Attractiepark Slagharen hanteert namelijk een dynamisch prijsbeleid. De entreeprijzen flucueren dus nogal.

Attractiepark Slagharen met Nationale Postcode Loterij

Als je lid bent van de Nationale Postcode Loterijg dan heb je als het goed is ook een Voordeelagenda gekregen. In deze agenda zit een kortingsbon voor Attractiepark Slagharen. Ben je nog geen lid van de Postcode Loterij, maar wil je dit wel worden? Dat kan. Je maakt dan kans op mooie (geld)prijzen, steunt goede doelen en ontvangt die Voordeelagenda boordevol met voordeelbonnen voor dagjes uit in Nederland.

Attractiepark Slagharen

Attractie- en vakantiepark Slagharen is zowel een pretpark als een vakantiepark. Het attractiepark bestaat uit twee gedeelten die verbonden zijn door de Mainstreet. Hier vind je winkels en restaurants. In het pretpark zijn ongeveer 40 attracties te vinden verdeeld over 6 thema’s, namelijk Indian, New Orleans, Wild West, Mexican, Yellowstone en Jules Adventureland.
Dan is er ook nog een vakantiepark. Dit is ideaal, omdat een dagje pretpark vaak te kort is voor kinderen. Als je kunt blijven overnachten ga je de volgende dag gewoon weer naar het pretpark. In vakantiepark Slagharen staan bungalows, wigwamtenten en stacaravan’s. Ook kun je er camperen.
Handig om te weten: de drukste dagen van de week zijn: maandag en vrijdag.

Ervaringen Attractiepark Slagharen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>