Zoeken

BillyBird korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen BillyBird

Als je niet teveel wilt betalen voor een dagje BillyBird Hemelrijk, kijk dan op deze pagina met korting en aanbiedingen voor een dagje BillyBird. Wij hebben een overzicht van actuele aanbiedingen, kortingsacties, kortingsbonnen en 2e kaartje BillyBird gratis acties, zodat jij goedkoop naar BillyBird kunt gaan.

Korting kinderfeestje BillyBird

BillyBird heeft mogelijkheden voor kinderfeestjes varierend van € 8,75 – € 12,75 per kind. Wil je goedkoper een kinderfeestje vieren? Dat kan. Probeer eens mee te bieden op de bovenstaande veilingen. Grote kans dat je straks tegen een spotprijsje een kinderfeestje kunt vieren bij BillyBird.

BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park is een pretpark dat binnen- en buitenactiviteiten combineert. Het is dus ideaal bij zowel zomer- als winterweer. Daarnaast heeft het park voor ieder wat wils waardoor het ook ideaal is voor familiedagen of kinderfeestjes.

Het hart van het park bestaat uit een strandbad. Daaromheen vind je diverse attracties. Binnen vind je binnenspeeltuin Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een survivalgebied met touwenparcours, klimberg Hemelaya, de Splash bootjesblijbaan en de familie-achtbaan.

Op diverse dagen in het jaar vindt er een gevarieerd programma plaats met live muziek en optredens.

Ervaringen BillyBird

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>