Zoeken

Familiepretpark De Waarbeek korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkope kaartjes De Waarbeek

  • Geldig t/m 31 okt 2021

24% korting NU: € 11 p.p.

De Waarbeek veilingen

  • Win 2 of 4 tickets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting De Waarbeek

Ben je op zoek naar korting voor De Waarbeek? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje De Waarbeek gratis acties, voordeelbonnen De Waarbeek en aanbiedingen voor een dagje De Waarbeek. Ga dus nu met korting naar De Waarbeek en betaal nooit meer teveel voor een dagje De Waarbeek!

€ 7,50 korting met de Extravoordeelkaart van de Kruidvat

Heb je een extra Voordeelkaart van De Kruidvat? Als je voldoende saldo gespaard hebt, kun je met € 7,50 korting naar Familiepretpark De Waarbeek. Ga daarvoor naar de site van de Kruidvat en wissel 250 punten in voor € 7,50 korting.

Postcodeloterij korting De Waarbeek

Als lid van de Postcodeloterij krijg je korting op een bezoek aan Familiepretpark De Waarbeek voor maximaal 4 personen. Knip de kortingsbon uit de Voordeelagenda en lever deze in bij de kassa van De Waarbeek. Op deze manier verzilver je de korting en ga je voordelig naar De Waarbeek.

De Waarbeek korting ANWB

Mocht je lid zijn van de ANWB, kijk dan snel even of je in aanmerking komt voor korting op Familiepark De Waarbeek. Met je ANWB pas krijg je korting op diverse dagjes uit. Meestal ook voor De Waarbeek!

Jumbo korting De Waarbeek

Elk jaar is er de dagje uit actie van de Jumbo. Je kunt dan meesparen voor diverse dagjes uit met korting. Helaas zit De Waarbeek er niet bij. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen en ga toch met korting naar de Waarbeek!

Korting De Waarbeek via Social Deal

Social Deal is een dagdeal website waar dagelijks veel interessante kortingen te vinden zijn voor dagjes uit. Je kunt enkele keren per jaar ook korting krijgen op een bezoek aan Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Houd hiervoor de website van Social Deal in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Social Deal.

Familiepretpark De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek is een pretpark dat in de buurt van de stad Hengelo ligt. Het pretpark richt zich vooral op families met kinderen tussen de twee en twaalf jaar oud: de meeste attracties op het terrein van De Waarbeek zijn geschikt voor de wat jongere kinderen. Meer weten over dit familiepretpark? Lees dan meer over De Waarbeek op deze pagina en bepaal aan de hand van de informatie in dit artikel of dit pretpark de moeite waard is om te bezoeken.

De attracties van familiepretpark De Waarbeek

Het terrein van familiepretpark De Waarbeek is 2,7 hectare groot. Op het terrein zijn vele soorten attracties te vinden, waarvan de meeste attracties gericht zijn op de jongere doelgroepen. De belangrijkste trekpleister van het park is de Rodelbaan: de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld. Dit is natuurlijk niet de enige attractie van De Waarbeek, want op het terrein van dit grote familiepretpark vind je bijvoorbeeld ook een rupsbaan, een carrousel, mini botsauto’s en een spoortrein. Leuk om te weten: alle attracties van De Waarbeek draaien op groene energie en dit maakt het pretpark het eerste pretpark dat volledig op deze vorm van duurzame energie draait.

De Waarbeek is het ideale pretpark om te bezoeken als je een dagje uit wil organiseren met kleine kinderen. Het park heeft attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud, terwijl de meeste familieparken niet zo veel attracties hebben voor de allerjongste bezoekers. Bij familiepark De Waarbeek is dit dus zeker wel het geval, aangezien hier ook meer dan genoeg attracties zijn voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Eten en drinken bij De Waarbeek

Bij Familiepretpark De Waarbeek zijn er vanzelfsprekend ook mogelijkheden om wat te eten en te drinken gedurende de dag. Je vindt er een coffee corner en een snackbar. Uiteraard kun je zelf ook eten en drinken meenemen naar het park. Wil je wat uitgebreider eten, kies dan voor Pannenkoekenhoes.

Pannenkoeken eten bij het Pannenkoekenhoes

Als je de hele dag in De Waarbeek rondloopt, krijg je vanzelf honger. Gelukkig ligt er bij het pretpark een pannenkoekenhuis, ook wel het Pannenkoekenhoes genoemd. Je kunt hier, zowel buiten als binnen, zitten om te eten. De kinderen kunnen hier heerlijke pannenkoeken eten, maar er worden ook lekkere andere gerechten voor volwassenen geserveerd. De ideale eetgelegenheid na een lange dag in een druk pretpark, waar de kids hun favoriete gerechten kunnen eten. Zijn ze klaar met eten? Dan kunnen ze ook nog even spelen in het indoor klimparadijs. Weetje: Het Pannenkoekenhoes functioneert volledig op groene stroom, aangezien dit restaurant bij familiepretpark De Waarbeek hoort.

Mag mijn hond mee naar De Waarbeek?

Honden zijn toegestaan in Familiepretpark De Waarbeek. Dus neem je viervoeter gerust mee!

Kinderfeestje De Waarbeek

Familiepretpark De Waarbeek is bij uitstek geschikt om een kinderfeestje te vieren voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Je kunt kiezen uit diverse kinderfeest arrangementen voor minimaal 6 kinderen en maximaal 2 volwassenen. Prijzen zijn vanaf € 10 p.p.

Abonnement Familiepretpark De Waarbeek

Bij de Waarbeek kun je kiezen voor een persoonlijk- of gezinsabonnement. Een abonnement is aantrekkelijk als je minimaal 4x per jaar naar dit leuke familiepretpark gaat. Wil je met korting naar De Waarbeek, dan kun je natuurlijk ook elke keer kiezen voor een kaartje met korting. Bekijk hiervoor bovenstaande aanbiedingen.

Ervaringen Familiepretpark De Waarbeek

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>