Zoeken

Het Land van Jan Klaassen korting 2019

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

35% korting NU: € 7,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Het Land van Jan Klaassen

Als je op zoek bent naar korting en aanbiedingen voor Het Land van Jan Klaassen, ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, hoogste kortingen en allerlei andere acties voor Het Land van Jan Klaassen, zodat jij goedkoop naar dit leuke pretpark kunt gaan.

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een pretpark in Braamt waar kinderen zowel in een binnen- als buitenspeeltuin kunnen spelen. Het park beschikt over verschillende speeltoestellen en attracties voor en heeft daarbij een eigen eetgelegenheid. Hier kun je als ouder van het mooie weer genieten op het terras! Het Park van Jan Klaassen is echter meer dan een speeltuin alleen.

Het Land van Jan Klaassen: Leuke attracties voor jonge kinderen

In Het Land van Jan Klaassen vind je verschillende attracties voor jongere kinderen. Denk aan verschillende spring- en klautertoestellen, een waterspeeltuin, de turboglijbaan en een heuse kaboutertrein.

Verschillende evenementen door het jaar

Door het jaar heen worden verschillende evenementen georganiseerd door Het Land van Jan Klaassen. Zo heb je in sommige maanden een bepaald thema, waarbij activiteiten bij dit thema georganiseerd worden. Ook tijdens de feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst organiseert Het Land van Jan Klaassen uiteenlopende activiteiten.

Vier een feestje bij Het Land van Jan Klaassen

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij Het Land van Jan Klaassen! Het park biedt verschillende arrangementen aan om kinderen een leuke verjaardag te bezorgen. Tijdens deze dag staat het kind in het zonnetje en kan hij of zij genieten van poppenkast, het spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, enzovoorts.

Ervaringen Het Land van Jan Klaassen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>