Zoeken

Walibi Holland korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Met overnachting

Korting entree

Walibi Halloween Fright Nights korting

 • Geldig tijdens de Fright Nights dagen in oktober
 • Adviesleeftijd 16 jaar

Halloween Walibi Holland met overnachting (4 p.)

 • Bied mee op Halloween in Walibi Holland met overnachting voor 4 personen

Halloween Walibi Holland met overnachting (7 p.)

 • Bied mee op Halloween in Walibi Holland met overnachting voor 7 personen

Walibi Vakantieveilingen

 • Bied mee op 2 tickets

Aanbiedingen met overnachtingen

Walibi Holland met overnachting

 • Inclusief entree Walibi

Al vanaf € 55 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Walibi Holland in Biddinghuizen

Wil je een dagje uit naar Walibi Holland, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Walibi gratis acties, kortingscodes Walibi, kortingen en/of kortingsbonnen voor Walibi Holland in Biddinghuizen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Walibi Holland!

Walibi korting Groupon Duitsland

Niet alleen de Nederlandse Groupon strooit regelmatig met Walibi korting. Groupon Duitsland heeft ook vaak Walibi aanbiedingen. En dat net vaak op de momenten dat de Nederlandse Groupon deze aanbiedingen niet heeft. Check dus in ieder geval Groupon Duitsland om zeker te weten dat je de beste korting scoort voor een dagje Walibi.

Walibi HEMA korting

Je kunt via de HEMA regelmatig korting krijgen op Walibi kaartjes. Walibi HEMA korting is er vaak in de lente- en zomermaanden. Houd de site van de Hema in de gaten voor actuele kortingen en acties.

Postcodeloterij korting Walibi

Als lid van de Postcodeloterij ga je met korting naar Walibi Holland in Flevoland. Je hoeft alleen maar de voordeelbon uit de Voordeelagenda te knippen en in te leveren bij de kassa van Walibi Holland. Je krijgt dan aan de kassa € 8 korting p.p. voor maximaal 5 personen. De korting kan dus oplopen tot € 40! De korting is niet te verzilveren tijdens de Halloween Fright Nights bij Walibi Holland.

Walibi korting Jumbo en Albert Heijn

Bij de Nederlandse supermarkten JUMBO en Albert Heijn kun je, vaak in het voorjaar, weer meesparen voor kortingen op dagjes uit, zoals korting op een dagje Walibi Holland. Om de supermarkt korting te kunnen verzilveren zul je eerst boodschappen moeten doen en zegels moeten sparen. Afhankelijk van hoeveel zegels je gepsaard hebt krijg je korting. Dit is per actie vaak ook net weer anders. Via tv-spots of affiches is snel duidelijk of een dergelijke kortingsactie loopt.

Walibi korting Airmiles

Heb je 3.350 Airmiles gespaard, dan kun je helemaal gratis naar Walibi Holland. Bij een aantal van 1.400 Airmiles hoef je nog maar € 16 bij te leggen als je naar Walibi Holland wilt. Verzilver hier je Airmiles>>

Halloween Fright Nights Walibi Holland 2019

In 2019 zijn er uiteraard ook weer Halloween Fright Nights dagen in Walibi Holland. Dit jaar zijn deze dagen op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27 oktober 2019. Te zijner tijd zullen we op deze pagina alle kortingen en aanbiedingen betreffende de Halloween Fright Nights aangeven. Tickets voor Halloween Fright Nights zijn doorgaans duurder dan gewone entreetickets. De moeite waard dus om zeker dan korting te scoren!

Walibi gratis entree verjaardag

Ben je jarig en wil je pretpark Walibi bezoeken? Dat kan nu GRATIS! Bij Walibi krijg je namelijk een gratis entree op je verjaardag. En dat is nog niet alles. Als jarige krijg je je entree gratis, maar je mag bovendien maximaal 3 vrienden of vriendinnen meenemen met korting. ZIj krijgen allen € 6,50 korting per persoon! Let op: de graties entree actie is alleen geldig op je verjaardag zelf en je moet je kunnen legitimeren.

Walibi Holland

Een van de populairste pretparken in Nederland is Walibi Holland. Het is een park voor de echte waaghalzen! In het park vind je een groot aanbod aan achtbanen, een vrije val, enzovoorts. Zo ben je verzekerd van een dagje pretpark vol adrenaline. Er worden zowel achtbanen aangeboden waarin je over de kop zal gaan, als achtbanen waar je voeten los komen te hangen tijdens de rit, enzovoorts. Zo heeft het park voor iedere waaghals een passende attractie te bieden. Durf jij alle achtbanen in het park uit te proberen?

Walibi Holland biedt plezier voor jong en oud

Hoewel een dagje Walibi Holland voornamelijk bedoeld is voor iets oudere kinderen, worden er ook attracties geboden voor jongere kinderen. Het park heeft voor jonge kinderen relatief weinig te bieden in vergelijking met de Efteling of Toverland. Daar komt bij dat jongere kinderen vaak te klein zijn om al plaats te mogen nemen in een van de achtbanen. Houd hier rekening mee, wanneer je het pretpark wilt bezoeken. Mocht je toch met jongere kinderen naar het park komen, dan kun je voor een ritje in het reuzenrad, een tochtje in de wildwaterbaan of een rit in de draaimolen kiezen. Ideaal wanneer je zowel met jonge, als met oudere kinderen naar dit pretpark gaat!

Spannende achtbanen in Walibi Holland

De meeste mensen bezoeken Walibi Holland door de spannende achtbanen die je in het pretpark vindt. Deze achtbanen zijn veel spannender dan de achtbanen in de meeste andere pretparken in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een achtbaan als Goliath? Dit is volgens velen de leukste achtbaan in Nederland! Ook Lost Gravity en Speed of Sound zijn twee bekende achtbanen uit Walibi Holland. Voor je het pretpark bezoekt kun je op internet alvast naar een filmpje van deze achtbanen zoeken. Durf jij nog?

Meer dan attracties alleen in Walibi Holland

Naast de verschillende attracties binnen Walibi Holland worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Wellicht heb je al eens gehoord van Halloween Fright Nights? Het is een van de activiteiten die Walibi Holland door het jaar heen aanbiedt. Op de website van dit pretpark vind je meer over de activiteiten die georganiseerd worden en de attracties die je er vindt. Ook worden er diverse horecagelegenheden geboden binnen het park.

Walibi Village

Bij Walibi Holland hoort het bungalowpark Walibi Village. Je kunt hier een dagje attractiepark verlengen met een of meerdere overnachtingen. Ideaal voor als je na een dag Walibi Holland er nog geen genoeg van hebt!

Bereikbaarheid van Walibi Holland

Walibi Holland is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je vindt het park in Biddinghuizen, waar het park over een groot parkeerterrein beschikt. Om niet te lang in de rij te hoeven staan wordt aangeraden om op tijd naar het park te komen. Zo heb je voldoende tijd om de verschillende attracties uit te proberen.

Parkeren Walibi Holland

Via de aangegeven borden en de aanwijzingen van de verkeersbrigadiers kun je bij Walibi Holland makkelijk en snel parkeren. Per auto betaal je 8,50 euro per dag. Je kunt een parkeerticket online aanschaffen, maar ook ter plaatse zijn parkeertickets verkrijgbaar. Ook handig voor mensen met een electrische aut: er zijn 20 oplaadpalen aanwezig, zodat je auto tijdens je bezoek aan Walibi Holland kan opladen.

Abonnement Walibi

Ben je een echte liefhebber van Walibi Holland? Misschien is een abonnement dan wel echt iets voor jou! Je kunt kiezen uit 3 soorten abonnementen of passen:

 • Walibi Pas: je betaalt € 82,50 voor deze pas en kunt een heel seizoen onbeperkt naar Walibi.
 • Walibi Friends Pas: deze pas kost € 65,50 p.p. Voorwaarde is wel dat je samen met iemand gaat die ook een dergelijke Friends Pas heeft. Met deze pas mag je een heel seizoen onbeperkt genieten van alle attracties van Walibi Holland.
 • Walibi Family Pas: dit abonnement kost € 256. Je hebt met in totaal 5 gezinsleden het hele seizoen onbeperkt toegang tot het park.

Voordelen Walibi pas zijn groot. Naast het feit dat je uiteraard onbeperkt Walibi Holland mag bezoeken, krijg je 5% korting op eten, drinken en retail-producten in het park. Daarnaast krijg je 50% korting op andere pret- en dierenparken, zoals o.a. Apenheul, Slagharen, Walibi Belgium, Bellewaerde, Movie Park Germany en nog een aantal andere parken.

Ervaringen Walibi Holland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>