Zoeken

Avonturenboerderij Molenwaard korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkoop naar Avonturenboerderij Molenwaard

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag

26% korting NU: € 12,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Avonturenboerderij Molenwaard

Wil je een dagje uit naar Avonturenboerderij Molenwaard, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, acties, kortingen en/of kortingsbonnen voor Avonturenboerderij Molenwaard, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje uit!

Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef het ultieme Hollandse landleven! Van een koe melken, tractor rijden tot bootje varen en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel met je favoriete boerderij dieren, ontdek oude ambachten of proef van de eerlijke streekproducten. Ook kun je jouw boerderijdiploma halen en genieten van vrolijke en ook educatieve shows en thema’s met o.a. Fien en Teun (van TV). Dit uitje is het leukste voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

Eeterij Molenzicht

Van snelle trek tot uitgebreide lunch. Bij Eeterij Molenzicht kun je altijd terecht. Of je nu zin hebt in boerenfriet of een verse smoothie. Neem plaats in deze rustieke boerderij. Picknicken! Reserveer online via je kaartjes direct een picknick en haal een goed gevulde mand op bij Molenzicht. De picknickkleed krijg je er uiteraard ook bij! Nu hoef je alleen nog maar een mooi plekje in het polderlandschap op te zoeken! (inhoud picknickmand; lichte en donkere boterhammen, krentenbollen, ontbijtkoekjes, flesjes schulp, roomboterkuipjes, boerenkaas, boerenham, jam, vruchtenhagelslag, bordjes, bestek en servetten).

Het Reizend eetfestijn zijn kleine kioskjes die over het park verspreid staan. Van warme poffertjes tot frietjes, schepijs of melk, er is voor ieder wat wil. Let op, ze zijn er alleen in het hoogseizoen.

Ervaringen Avonturenboerderij Molenwaard

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>