Zoeken

Speelland Beekse Bergen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoge korting Speelland Beekse Bergen

  • Geldig t/m 30 oktober 2024

37% korting € 7,50 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Speelland Beekse Bergen

Ben je van plan naar Speelland Beekse Bergen te gaan. Je hoeft voortaan niet meer de volle mep te betalen voor een dagje Speelland Beekse Bergen. Op deze pagina hebben wij alle aanbiedingen en kortingen voor Speelland Beekse Bergen verzameld, zodat je met je kids goedkoop naar dit leuke pretpark kunt gaan!

Korting Kinderfeestje Speelland Beekse Bergen

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren? Ga dan naar de Beekse Bergen! Een dagje Speelland Beekse Bergen met een kinderfeestje staat garant voor lachende gezichtjes. Er zijn diverse kinderfeestjes te boeken in verschillende prijsklassen. Dit is al dan niet incl. eten en sowieso altijd een verrassing voor de jarige. Wil je goedkoper een kinderfeestje bij Speelland Beekse Bergen? Dan kun je het beste meebieden op bovenstaande veiling, als deze online is natuurlijk. De kans is dan groot dat je minder betaalt. Als je vervolgens zelf je eten en drinken meeneemt (dat mag!!!) ben je iig een stukje goedkoper uit en de kinderen hebben net zoveel plezier!

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen ligt naast het Safaripark Beekse Bergen in het Noord-Brabanste Hilvarenbeek (bij Tilburg). Speelland Beekse Bergen staat garant voor een superleuk dagje spelen voor zowel kleine kinderen als wat oudere kinderen. Speelland Beekse Bergen is bij uitstek geschikt als het lekker weer is. Je kunt er zwemmen in een meer en er zijn veel wateractiviteiten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld in trapbootjes of gelanceerd worden met een bootje in het water. Ook zijn er een aantal hele leuke glijbanen. Een attractie die goed in de smaak valt is de waverider en de botsbootjes daar tegenover. Volop waterpret bij deze 2 attracties! Mocht het niet zo lekker weer zijn dan kun je je bij Speelland Beekse Bergen ook prima vermaken. Er zijn heelveel trampolines, een air trampolin, een minigolfbaan, heel veel schommels, bigwheels, safaritrikes en een speeltuin. Tot slot is er ook de mogelijkheid om een rondvaart te maken met het piratenschip vanuit avontureneiland. WIl je een hapje eten? Ook dat is mogelijk bij Speelland Beekse Bergen. Er is keuze uit snacks, frites en diverse broodjes. Wat nog goed is om te weten is dat alle attracties bij de prijs zijn inbegrepen! Je hoeft dus nergens extra voor te betalen!

Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen ligt naast het Safaripark Beekse Bergen. Het is leuk en voordeliger om Speelland te combineren met het Safaripark Beekse Bergen. Ga naar: korting Safaripark Beekse Bergen.

De info op deze pagina is voor het laatst bijgewerkt in mei 2019. Voor actuele algemene info, openingstijden en prijzen kun je ook kijken op de site van Speelland Beekse Bergen zelf.

Ervaringen Speelland Beekse Bergen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>