Zoeken

Speelpark Klein Zwitserland korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Speelpark Klein Zwitserland

Ben je op zoek naar korting voor Speelpark Klein Zwitserland? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Speelpark Klein Zwitserland gratis acties, voordeelbonnen Speelpark Klein Zwitserland en aanbiedingen voor een dagje Speelpark Klein Zwitserland. Ga dus nu met korting naar Speelpark Klein Zwitserland en betaal nooit meer teveel voor een dagje Speelpark Klein Zwitserland!

Kinderfeestje Speelpark Klein Zwitserland

Wil je een kinderfeestje organiseren in Speelpark Klein Zwitserland? Er zijn veel mogelijkheden waardoor je het hele jaar door terecht kunt bij dit leuke Speelpark. Er zijn kinderfeestjes in de volgende thema’s: Beestje, Prinses, Piraat, Circus of Jungle. De kinderfeestjes kosten € 14,95 per kind. Wil je dit goedkoper? Dat kan! Bied mee op een van bovenstaande veilingen en ga met flinke korting met je kinderfeest naar Speelpark Klein Zwitserland.

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland bevindt zich in Tegelen (bij Venlo) en is een avontuurlijk dagje uit voor het hele gezin. Kinderen kunnen ravotten in de natuur, boomhutten bouwen en op ontdekkingsreis gaan. Ook zijn er tal van spectaculaire shows, zoals een roofvogelshow. Ook is er een touwparcours, trampolines, glijbanen, schommels, een golfbaan, een zwembad en kun je broodjes bakken. Kortom: een hele dag puur vermaak voor het hele gezin!

Ervaringen Speelpark Klein Zwitserland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>