Zoeken

Sprookjesbos korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Sprookjesbos

Ben je op zoek naar korting voor Sprookjesbos in Valkenburg? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Sprookjesbos gratis acties, voordeelbonnen Sprookjesbos en aanbiedingen voor een dagje Sprookjesbos . Ga dus nu met korting naar Sprookjesbos en betaal nooit meer teveel voor een dagje Sprookjesbos !

ANWB korting Sprookjesbos

Als ANWB-lid krijg je vaak korting op een bezoek aan Sprookjesbos. Houd bij het boeken van de tickets je lidnummer bij de hand, anders kun je de ANWB korting niet verzilveren.

Het Sprookjesbos

In Valkenburg aan de Geul ligt het Sprookjesbos! Dit park combineert fantasie en werkelijkheid met elkaar in een unieke en sfeervolle omgeving. In het park worden verschillende tijdloze sprookjes, attracties en verschillende andere mogelijkheden aangeboden voor jong en oud. Let erop dat het sprookjesbos niet iedere dag geopend is. De precieze openingstijden van het park vind je op de website van het Sprookjesbos.

Heerlijk spelen in Het Sprookjesbos

Hoewel het Sprookjesbos voornamelijk om de verschillende sprookjes draait, kun je hier klimmen, draaien, vliegen en glijden. Het park biedt jonge kinderen verschillende leuke klim- en klautertoestellen, waar zij zich uren kunnen vermaken.

Bekijk verschillende sprookjes

Wanneer je door het park loopt, zal je de verschillende tijdloze sprookjes stuk voor de stuk tegenkomen. De sprookjes zijn op een zeer leuke manier in het park verwerkt! Bij de sprookjes kun je het verhaal achter het sprookje te weten komen. Dit is leuk voor jong en oud!

Meer spanning in de Gevaarlijk Groeve

Wil je na alle sprookjes iets meer spanning? Bezoek de Gevaarlijke Groeve in het Sprookjesbos! De Gevaarlijke Groeve is de verblijfplaats van een kleine Doeps en zijn familie, een soort draak. Durf jij de draak te bezoeken? De draak is niet gevaarlijk, maar houdt er niet van om tijdens zijn rust gestoord te worden.

 

Ervaringen Sprookjesbos

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>