Zoeken

De Scheg korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting De Scheg

  • De voucher is geldig t/m 23 juli 2023

20% korting NU: € 7,25 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting De Scheg

Op zoek naar De Scheg korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje De Scheg en boek je tickets via KortingDagjeUit.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, De Scheg 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje De Scheg.

De Scheg Postcodeloterij

Als je lid bent van de Postcodeloterij krijg je jaarlijks de Voordeelagenda thuis gestuurd, boordevol voordeelbonnen. Er zit ook een voordeelbon in voor De Scheg, waarmee je met korting naar De Scheg kunt gaan! De kortingsbon geldt voor maximaal 4 personen.

Kinderfeestje De Scheg

Bij De Scheg kun je een ideaal kinderfeestje organiseren. Voor ieder wat wils bij De Scheg. Je kunt naar het zwemparadijs of naar het Speelparadijs, net wat je kind wil. De Scheg heeft arrangementen voor kinderfesstjes die je zelf samen kunt stellen. Ideaal. Wil je wat goedkoper je kinderfeestje vieren? Kies dan een van bovenstaande aanbiedingen voor De Scheg. Misschien ben je dan wel goedkoper uit voor je kinderfeest.

De Scheg

In De Scheg kun je je de hele dag prima vermaken. De Scheg bestaat uit Zwemparadijs Blue Lagoon met diverse attracties incl. wildwaterbaan. Via een trap kom je bij het IJslands badhuis 4-Elements. In het IJslands badhuis kun je gebruik maken van een droge landsauna, een biosauna, een infrarood sauna, een stoombad, een belevginsgrot en een knuffelmuur. Het is een leuk dagje uit voor het hele gezin, zowel klein als groot zal zich hier prima vermaken!

Tevens is er in de Scheg een kunstijsbaan met regelmatig diverse evenementen en activiteiten. Daarnaast kun je in de Scheg squashen en zit er een sportschool in.

Ervaringen De Scheg

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>