Zoeken

Tikibad korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Tikibad veiling

  • Bied mee op tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Tikibad

Op zoek naar korting voor Tikibad? Dan ben je op KortingDagjeUit.nl aan het juiste adres. Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, 2e kaartje Tikibad gratis acties, kortingsbonnen en kortingsacties voor Tikibad, zodat jij met korting en dus goedkoop naar het Tikibad kunt gaan.

Tikibad

Het Tikibad is het tropische zwemparadijs dat bij attractiepark Duinrell hoort. Het is een overdekt zwemparadijs dat niet alleen meerdere zwembaden huist, maar ook verschillende spannende glijbanen heeft. Het Tikibad is zelfs het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux en dit maakt het zeker de moeite waard om het zwembad in Zuid-Holland eens te bezoeken.

De zwembaden van het Tikibad

De meeste tropische zwemparadijzen hebben meerdere grote zwembaden, maar bij het TIkibad is dit niet het geval. Uiteraard heeft het zwemparadijs wel enkele zwembaden waar je een beetje rustig rond kunt dobberen, maar het grootste deel van het park staat in het teken van de waterattracties van het Tikibad. Wil je echt een middagje zwemmen, dan is het TIkibad wellicht niet de meest geschikte locatie om dit te doen. Willen de kids lekker de hele dag van de glijbaan af roetsjen, dan is het Tikibad wel de ideale bestemming voor een dagje uit.

Wel heeft het Tikibad een groot buitenzwembad om lekker af te koelen in de zomer en een peuterbadje voor de jongste bezoekers van het tropische zwemparadijs. Ook heeft het zwembad enkele rustige glijbanen, waar je wel lekker in kunt dobberen als je niet zo van harde glijbanen houdt.

De glijbanen van het Tikibad

Het Tikibad heeft maar liefst 1 kilometer aan waterglijbanen. In totaal zijn er elf verschillende glijbanen op het terrein van het Tikibad te vinden, waaronder de rustige Lazy River en de heftige Tyfoon. Ga je in de Lazy River, dan krijg je een grote rubberen band. In deze rubberen band neem je plaats om lekker door de glijbaan heen te dobberen, waarbij je je niet druk hoeft te maken dat je plotseling heel hard zal gaan of een hoge helling krijgt. Het is een rustige glijbaan, die ook geschikt is voor de jongere bezoekers van het park.

De Tyfoon daarentegen is een hele andere soort glijbaan. In deze glijbaan ga je ongelofelijk snel naar beneden in een doorzichtige buis, waarbij je door de G-krachten alle kanten op geschud wordt. Zeker geen glijbaan voor iedereen, maar wel voor de echte thrill-seekers!

Ervaringen Tikibad

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>