Zoeken

Blog

Korting Circus Herman Renz

Welk kind gaat nou niet graag naar het circus? Of het nu zomer is of winter: Kinderen houden van het circus. De dieren, de gekke clowns, de stoere acrobaten of de jongleurs. Voor kinderen is het circus een hele beleving.

Sinds jaar en dag is Circus Herman Renz het Nederlands Nationaal Circus. Van begin april tot begin januari reizen ruim 85 medewerkers met 12 verschillende nationaliteiten door het hele land om 350 voorstellingen te geven.

Prijzen Circus Hermen Renz

Een circusvoorstelling is erg leuk, maar niet goedkoop. Vooral als je met het hele gezin wilt gaan is het een vrij prijzig uitstapje. Alleen de allerkleinsten (tot 2 jaar) betalen niets. De prijzen voor een toegangskaartje voor Circus Herman Renz varieren voor een volwassene tussen € 16 – € 31 en voor kinderen tussen € 11 – € 26. De prijs is afhankelijk van dag en plaats in de circustent. Zo is een loge ticket duurder dan een tribuneticket. De loge is dat deel dat rondom de piste ligt en heeft de beste plaatsen!

40% KORTING Circus Renz

Via Social Deal krijg je momenteel maar liefst 40% KORTING op een entree voor Circus Herman Renz Tour 2019 . Je kunt kiezen uit de volgende aanbiedingen:

  • Ticket tribune kind 2 t/m 14 jaar: € 12 p.p.
  • Ticket tribune volwassene vanaf 15 jaar: € 15 p.p.

Veiling tickets Circus Herman Renz

Natuurlijk kun je veel goedkoper een betoverende voorstelling van Circus Herman Renz beleven. Dit kan via Ticketveiling. Regelmatig kun je hier meebieden op diverse circusvoorstellingen van Circus Herman Renz. De ervaring leert dat je korting via de veiling flink kan oplopen, soms wel tot 80%. Succes!

CJP korting Circus Renz

Een andere mogelijkheid om korting voor Circus Renz te krijgen is via je CJP-pas, als je deze hebt natuurlijk. Je krijgt dan enkele euro’s korting op een entree voor een voorstelling van Circus Renz.

Meer dagjes uit nieuws

Gratis naar de dierentuin

Ben je liefhebber van dieren en bezoek je graag een dierentuin? Lees dan dit artikel waarin we je vertellen hoe je gratis naar de dierentuin kunt gaan. Een dagje dierentuin is over het algemeen...

Lees verder

Rondvaart Amsterdam met hond

Neem jij je hond overal mee naar toe en wil je graag een rondvaart maken in Amsterdam met je hond? Niet op alle boottochten zijn honden toegestaan, bijvoorbeeld tijdens boottochten waarbij ook een...

Lees verder

Dagje uit Postcodeloterij 2019

Ga je graag een dagje uit met familie, kids of vrienden en vind je dagjes uit ook altijd zo duur. Je zou er misschien niet meteen aan denken, maar als je graag dagtrips maakt, dan kan een...

Lees verder

Dagje uit Kruidvat

Kruidvat bied haar klanten de mogelijkheid om te sparen voor korting op dagjes uit via de Extra Voordeelkaart, het spaarsysteem van Kruidvat. Daarnaast heeft Kruidvat, los van het spaarsysteem, vaak...

Lees verder

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>