Zoeken

Blog

Top 5 attractieparken voor kinderen klein en groot

Attractieparken voor kinderen klein en groot

Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kinderen een fantastische tijd hebben in een attractiepark. Maar welk park is nou het leukst voor kinderen? In deze blog zetten we de top 5 attractieparken voor kinderen klein en groot op een rijtje:

De Efteling

De Efteling biedt een breed scala aan attracties, van rustige sprookjesattracties en speeltuinen tot spannende achtbanen en waterattracties. Voor de jongere kinderen zijn er bijvoorbeeld attracties zoals Carnaval Festival, Droomvlucht en het Sprookjesbos, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van attracties zoals Baron 1898, Joris en de Draak en de Python. Daarnaast heeft de Efteling ook een aantal shows en entertainmentprogramma’s die leuk zijn voor alle leeftijden, zoals Raveleijn en Aquanura.

Toverland

Toverland biedt een divers aanbod aan attracties, van rustige carrousels en speeltuinen tot spannende achtbanen en waterattracties. Zo zijn er voor de jonge kinderen attracties zoals de Draaimolen, de Magische Vallei en het Land van Toos, terwijl oudere kinderen kunnen zich kunnen vermaken in de Fenix, Troy en Booster Bike.

Walibi Holland

Walibi Holland is een pretpark in Flevoland met attracties voor jong en oud. Voor de allerkleinsten zijn er attracties zoals de Draaimolen en Fibi’s Bubble Swirl, terwijl oudere kinderen en volwassenen zich kunnen uitleven in attracties zoals de achtbaan Goliath en de Speed of Sound.

Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft attracties voor verschillende leeftijden. Er is voor ieder wat wils. Voor de jongere kinderen zijn er bijvoorbeeld de Magic Bikes, de Cable Car en de Jumping Horse, terwijl de oudere kinderen zich kunnen uitleven in de Gold Rush en de Free Fall. Ook zijn er diverse shows en entertainmentprogramma’s die leuk zijn voor alle leeftijden.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft een groot aantal attracties, waaronder verschillende achtbanen, waterattracties, draaimolens en meer. Voor de jongere kinderen zijn er bijvoorbeeld de Monorail, de Wild Waterval, de Dembomolen en de Discovery Club. Voor oudere kinderen zijn er attracties zoals de Balagos, de Donderstenen en de Rioolrat. Daarnaast heeft Avonturenpark Hellendoorn ook een aantal shows en evenementen die leuk zijn voor alle leeftijden, zoals de stuntshow en het Halloween-evenement.

Kortom, er zijn genoeg leuke attractieparken in Nederland waar zowel jonge als oudere kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Of je nu op zoek bent naar rustige attracties voor de kleintjes of juist op zoek bent naar spanning en sensatie voor de oudere kinderen, er is voor elk wat wils. Hopelijk heeft deze blog over top 5 attractieparken voor kinderen klein en groot je geholpen bij het kiezen van het perfecte pretpark voor jouw gezin!

Meer dagjes uit nieuws

De beste musea van Nederland

Wil je cultuur snuiven tijdens een dagje weg in Nederland, bezoek dan eens een museum. Nederland kent talloze musea die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Van moderne kunst tot...

Lees verder

Top 5 attractieparken voor kinderen klein en groot

Attractieparken voor kinderen klein en groot Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kinderen een fantastische tijd hebben in een attractiepark. Maar welk park is nou het leukst voor kinderen? In deze...

Lees verder

Kan ik de dierentuin bezoeken met een hond?

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk het liefst je trouwe viervoeter overal mee naartoe nemen, ook naar de dierentuin. Maar is het eigenlijk wel toegestaan om je de dierentuin te...

Lees verder

Gratis naar de dierentuin

Ben je liefhebber van dieren en bezoek je graag een dierentuin? Lees dan dit artikel waarin we je vertellen hoe je gratis naar de dierentuin kunt gaan. Een dagje dierentuin is over het algemeen...

Lees verder

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>