Zoeken

Blog

Gratis naar de dierentuin

Ben je liefhebber van dieren en bezoek je graag een dierentuin? Lees dan dit artikel waarin we je vertellen hoe je gratis naar de dierentuin kunt gaan. Een dagje dierentuin is over het algemeen namelijk een kostbare aangelegenheid. Je bent voor een gemiddeld gezin van 4 personen al snel tussen € 75 – € 125 kwijt, alleen al voor de dierentuinentree. Hier komt ook nog eten en drinken bij, mits je hier natuurlijk zelf voor zorgt. Een dagje dierentuin kost je op deze manier echt een fortuin. Maar gelukkig zijn er manieren om met korting of helemaal gratis naar de dierentuin te gaan. We vertellen je hieronder meer!

Gratis dierentuin tickets via Bankgiro loterij

Er zijn regelmatig acties waarbij je gratis dierentuin kaartjes kunt krijgen. Zo ook de actie via de Bankgiro loterij. Als je lid wordt van de Bankgiro loterij ontvang je momenteel 4 gratis dierentuinkaartjes. Kijk snel bij de Bankgiro loterij en ontvang 4 gratis dierentuin kaartjes!

Gratis naar de dierentuin op je verjaardag

Er zijn dierentuinen waar je op je verjaardag gratis naar binnen mag als je je kinderfeestje viert, zoals Diergaarde Blijdorp. Ook zijn er dierentuinen zoals Vogelpark Avifauna, waarbij je een gratis toegangskaartje krijgt als je je kinderfeestje viert in de dierentuin.

Gratis naar de dierentuin met Airmiles

Als je Airmiles spaart, dan kun je deze verzilveren voor gratis kaartjes voor de dierentuin. Je kunt via Airmiles sparen voor gratis kaartjes voor:

  • Apenheul
  • Dierenpark Amersfoort
  • Dolfinarium
  • Wildlands Adventure Zoo
  • Safaripark Beekse Bergen

zebra in dierentuin

Gratis dierentuin toegang voor kleine kinderen

Bij de meeste dierentuinen kunnen kinderen tot 2 of 3 jaar gratis naar binnen. Dat scheelt enorm in de kosten. Bereikt jouw kind bijna de leeftijd waarop je entree moet betalen, dan is het verstandig om snel nog een keer een dierentuin bezoek te plannen, zodat in ieder geval je kind gratis naar de dierentuin kan gaan.

Gratis naar de dierentuin met een abonnement

Hoezo gratis naar de dierentuin met een abonnement hoor ik je denken. Nou ja, het klopt ook niet helemaal. Natuurlijk moet je eerst een dierentuin abonnement aanschaffen, alvorens je gratis naar de dierentuin kan. Maar wist je dat een dierentuin abonnement vaak al de moeite waard is bij een bezoek van minimaal 2x per jaar. Alle overige keren dat je gaat, ga je dus gratis naar de dierentuin.

Gratis naar de dierentuin met Kruidvat

Kruidvat heeft regelmatig leuke acties waarbij je bij aankoop van een actieproduct een gratis dierentuinkaartje krijgt. Houd de website van Kruidvat en reclame uitingen in de gaten, zodat je weet wanneer er weer een gratis dierentuin actie bij Kruidvat loopt.

Niet gratis maar wel hoge korting!

Mochten bovenstaande manieren je geen gratis kaartje opleveren, dan kun je altijd nog op zoek gaan naar de hoogste korting voor een dagje dierentuin. Kijk eens op de volgende websites voor hoge dierentuin kortingen:

Gerelateerde artikelen:

Meer dagjes uit nieuws

De beste musea van Nederland

Wil je cultuur snuiven tijdens een dagje weg in Nederland, bezoek dan eens een museum. Nederland kent talloze musea die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. Van moderne kunst tot...

Lees verder

Top 5 attractieparken voor kinderen klein en groot

Attractieparken voor kinderen klein en groot Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kinderen een fantastische tijd hebben in een attractiepark. Maar welk park is nou het leukst voor kinderen? In deze...

Lees verder

Kan ik de dierentuin bezoeken met een hond?

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk het liefst je trouwe viervoeter overal mee naartoe nemen, ook naar de dierentuin. Maar is het eigenlijk wel toegestaan om je de dierentuin te...

Lees verder

Gratis naar de dierentuin

Ben je liefhebber van dieren en bezoek je graag een dierentuin? Lees dan dit artikel waarin we je vertellen hoe je gratis naar de dierentuin kunt gaan. Een dagje dierentuin is over het algemeen...

Lees verder

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>