Zoeken

Dierenpark Amersfoort korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Entree Dierenpark Amersfoort

  • Geldig t/m 31 januari 2024

35% korting NU: € 17,95 p.p.

Aanbiedingen met overnachtingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Dierenpark Amersfoort

Wil je een bezoek brengen aan Dierenpark Amersfoort, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Dierenpark Amersfoort gratis acties, kortingscodes Dierenpark Amersfoort, kortingen en/of kortingsbonnen voor Dierenpark Amersfoort, zodat je goedkoop naar Dierenpark Amersfoort kunt!

Goedkope kaartjes via HEMA

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor Dierenpark Amersfoort, kijk dan ook eens op de site van de HEMA. Grote kans dat je hier een kaartje met korting scoort! Zij hebben regelmatig dierentuinacties.

Dagje Dierenpark Amersfoort via Vakantieveilingen

Korting voor een dagje Dierenpark Amersfoort is ook regelmatig te bemachtigen via de veiling. Kijk op Vakantieveilingen om te ontdekken of de Dierenpark Amersfoort veiling online is. Kortingen via Vakantieveilingen kunnen oplopen tot wel 70%.

Dierenpark Amersfoort Social Deal

Social Deal staat bekend om zijn goede dagdeals met hoge kortingen voor onder andere dierentuinen. Kijk op Social Deal om te zien om Dierenpark Amersfoort in de aanbieding is.

Kruidvat korting Dierenpark Amersfoort

Via Kruidvat ga je voordelig een dagje naar de dierentuin. Kruidvat heeft meestal eens per jaar een leuke actie waarmee je korting scoort op een dagje Dierenpark Amersfoort.

Airmiles korting Dierenpark Amersfoort

Met Airmiles kun je voor hoge korting sparen voor een dagje Dierenpark Amersfoort. Afhankelijk van hoeveel Airmiles je inwisselt krijg je korting of zelfs je kaartje helemaal gratis. Een gratis kaartje Dierenpark Amersfoort kost je 2.350 Airmiles.

ANWB Dierenpark Amersfoort korting

Ben je lid van de ANWB, dan krijg je tot € 2 korting op je Dierenpark Amersfoort tickets. Houd wel je lidnummer bij de hand, anders wordt de korting niet verrekend.

Dierenpark Amersfoort korting via Albert Heijn en JUMBO

De Nederlandse supermarkten AH en JUMBO hebben meestal eens per jaar een dagje uit actie. Je spaart dan bij elke aankoop mee voor korting op een dagje dierentuin. Dierenpark Amersfoort zit hier eigenlijk altijd bij, omdat het een van de mooiste dierentuinen van Nederland is.

Dierenpark Amersfoort via Bankgiro loterij

Soms zijn er dierentuin acties via de Bankgiroloterij. Je krijgt dan gratis dierentuin kaartjes als je lid wordt bijvoorbeeld. Ook kun je als lid soms met korting aan Dierenpark Amersfoort kaartjes komen, maar dat is niet altijd zo. Dus: ben je lid? Informeer dan of je met korting via de Bankgiro loterij naar Dierenpark Amersfoort kunt gaan.

Abonnement Dierenpark Amersfoort

Ben je liefhebber van Dierenpark Amersfoort en wil je vaker dan eens per jaar met korting naar deze leuke dierentuin? Dat kan! Je kunt kiezen om elke keer een korting te scoren of je kiest voor een abonnement Dierenpark Amersfoort. Je kunt bij Dierenpark Amersfoort kiezen uit de volgende abonnementen:

  • Weekabonnement Dierenpark Amersfoort
  • Midweekabonnement Dierenpark Amersfoort

Kijk op de site van Dierenpark Amersfoort voor de specificaties en prijzen van deze abonnementen Dierenpark Amersfoort.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is een groot en veelzijdig dierenpark in Amersfoort. In het dierenpark vind je verschillende soorten exotische dieren, die je stuk voor stuk van dichtbij kunt bekijken en soms zelfs kunt aanraken. Worden de dieren in het park gevoederd, dan kun je hier ook naar komen kijken en zo zie je met eigen ogen wat voor eten de dieren in het park krijgen en hoe ze dit eten oppeuzelen. Dierenpark Amersfoort staat niet alleen bekend om zijn dieren, maar ook staat Dierenpark Amersfoort bekend als een van de meest speelse dierentuinen van Nederland, met vele speelmogelijkheden voor kinderen in alle leeftijden.

Nieuw: de Grote Wildernis

Sinds de zomer van 2016 is Dierenpark Amersfoort uitgebreid met een park dat de Grote Wildernis genoemd wordt. In dit echte woud ontdek je niet alleen de leefomgeving van wilde dieren, maar kom je met een beetje geluk ook echt in aanraking met verschillende soorten dieren. Spannend, maar ook erg leerzaam en leuk voor kinderen van alle leeftijden.

Klim alles route

Je kunt Dierenpark Amersfoort op een hele bijzondere manier ontdekken via de Klim alles route. Je kunt door het hele dierenrijk klimmen via touwbruggen en houten bruggen. Of begeef je in ondergrondse gangen en de mysterieuze kerker. Ook via het water kun je Dierenpark Amersfoort ontdekken op de trekvlotten of via de expeditie rivier.

Dierenverzorgers ontmoeten

Iedere dag worden er diverse events georganiseerd in Dierenpark Amersfoort, waarbij je bijvoorbeeld dierenverzorgers kunt ontmoeten. Maak kennis met de dierenverzorgers van de maki’s, de olifanten of de otters en vraag hen van alles over hun werk. Extra leuk als je zelf dierenverzorger wil worden, aangezien je op deze manier veel meer te weten kunt komen over het werk van dierenverzorgers in een echte dierentuin.

Enge spinnen en vieze kakkerlakken vasthouden

Voor kinderen met lef organiseert Dierenpark Amersfoort iedere woensdag, zaterdag en zondag een evenement met de naam ‘Koele Knuffels’. Tijdens Koele Knuffels krijg je de mogelijkheid om verschillende soorten dieren over je handen te laten lopen, zoals grote spinnen of flinke kakkerlakken. Niet voor iedereen weggelegd, maar zeker leuk om te doen als je niet bang bent van een spinnetje en insecten niet vies of eng vindt.

Eten en drinken bij Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort heeft diverse restaurants en eetgelegenheden om de honger te stillen. Je kunt er oerhollands eten bij Restaurant de Boerderij, een lekker frietje eten bij de eetkraam of een heerlijke cappuccino of espresso drinken bij Esprezoo. Bij lekker weer kun je op diverse terrassen lekker zitten. Wil je geen gebruik maken van de horeca van Dierenpark Amersfoort, dan kun je ook je zelf meegebrachte eten nuttigen.

Mag mijn hond mee naar Dierenpark Amersfoort?

Wil je je hond niet thuis laten als je de dierentuin bezoekt? Dat is geen probleem bij Dierenpark Amersfoort. Jouw hond mag mee het park in, mits je hem aanlijnt en een poepzakje of schepje meeneemt om zijn behoeften op te ruimen. Er zijn een aantal binnenverblijven in Dierenpark Amersfoort waar je hond niet mee naar binnen mag. Je hond moet dan aangelijnd buiten even wachten.

Andere dierentuinen in Nederland

Ben je dierentuin liefhebber? Bezoek dan ook eens andere dierentuinen in Nederland. We zetten de leukste voor je op een rij: Burgers’ Zoo, Dolfinarium, AquaZoo Friesland, GaiaZOO, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Zoo Veldhoven, Wildlands, Artis, Ouwehands Dierenpark, Apenheul, Diergaarde Blijdorp en Dierenpark Zie-ZOO.

Ervaringen Dierenpark Amersfoort

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>