Zoeken

Ouwehands Dierenpark korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Ouwehands Dierenpark

Wil je een bezoek brengen aan Ouwehands Dierenpark, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Ouwehands Dierenpark gratis acties, kortingscodes Ouwehands Dierenpark, kortingen en/of kortingsbonnen voor Ouwehands Dierenpark, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje dierentuin!

Ouwehands Dierenpark

Nederland kent verschillende grote dierenparken, waarvan Ouwehands Dierenpark een voorbeeld is. Ouwehands Dierenpark is een dierenspeeltuin en streeft naar soortbehoud van zeldzame dieren, natuurbescherming en educatie. Ouwehands Dierenpark is een mooi park waarin je diverse dieren vindt, zoals o.a. koikarpers, ringstaartmaki’s, sneeuwuilen, tijgers, giraffen, zebra’s, rendieren, olifanten, gorilla’s, ijberen, panda’s, berberapen, flamingo’s, stekelvarkens, wallabies, pythons, kamelen en nog veel meer. De populariteit van dit park groeide in de afgelopen jaren sterk, met de opening van Pandasia. In dit onderdeel van Ouwehands Dierenpark kun je verschillende soorten panda’s bekijken. Hoewel de dieren een hele vriendelijke uitstraling hebben, zijn ze gevaarlijk voor mensen. Maar goed, dat de dieren in hun prachtig vormgegeven hokken verblijven. Daarnaast is er ook een Aquarium en een Berenbos, waar bruine beren en wolven leven. Verder kun je genieten van leuke shows, zoals een dagelijkse zeeleeuwenshow. Ook zijn er eductieve diervoorstellingen. Kortom: Ouwehands Dierenpark is een dagje heerlijk weg met het gezin!

Groot aantal verschillende diersoorten

Ouwehands Dierenpark biedt haar bezoekers een groot aantal verschillende diersoorten aan. De diersoorten zijn verdeeld over verschillende hoeken van het park! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de dieren uit Noord-Amerika, waarvan de melkslang, de zaagrugschildpad en de Californische zeeleeuw goede voorbeelden zijn. Ook de Afrikaanse leeuw en de doodshoofdaapjes zijn absolute de moeite van het bekijken waard. Naar welke dieren zoek jij, tijdens een bezoek aan Ouwehands Dierenpark?

Eten en drinken in de dierentuin

Een wandeling door het Ouwehands Dierenpark geeft je ontzettend veel nieuwe indrukken. Af en toe is het daarom tijd om kort te rusten. Welke dieren vond je kinderen tot nu toe het leukst om te zien? Welke dieren willen zij nog bekijken? Op het park vind je een groot aantal horecagelegenheden, waar je alle ruimte hebt voor een hapje en een drankje. Je kunt natuurlijk ook zelf wat lekkers meenemen en dit opeten op de bankjes die je door het park heen vindt.

Tussen de dieren door ruimte om te spelen

Kinderen hebben het nodig om hun energie af en toe even kwijt te raken. Ook voor het kwijtraken van hun energie biedt Ouwdehands Dierenpark meerdere mogelijkheden. Bezoek een van de speeltuinen in het park, waar kinderen zelf de mogelijkheid hebben om te klimmen en klauteren. Ook leuk is het Gorilla Adventure spel wat je door het park heen kunt spelen. Hierbij moet je de verschillende dieren in het spel hun oorspronkelijke kleuren teruggeven. Op internet vind je speurtochten door het park! Weet jij alle dieren te vinden?

Activiteiten binnen Ouwehands Dierenpark

Eerder werd al beschreven dat je tijdens een bezoek aan Ouwehands Dierenpark uit kunt rusten bij een van de horecagelegenheden op het park. Ook worden er door de dag heen verschillende activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten waarbij de dieren gevoed worden door verzorgers. Het kan leuk zijn om deze activiteiten met je kinderen te bezoeken. Niet alleen zie je de dieren hierbij erg goed, ook wordt vaak meer verteld over hun leefomgeving en karaktertrekjes.

Andere dierentuinen in Nederland

Ben je dierentuin liefhebber? Bezoek dan ook eens andere dierentuinen in Nederland. We zetten de leukste voor je op een rij: Burgers’ Zoo, Dolfinarium, AquaZoo Friesland, GaiaZOO, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Zoo Veldhoven, Wildlands, Artis, Dierenpark Amersfoort, Apenheul, Diergaarde Blijdorp en Dierenpark Zie-ZOO.

Ervaringen Ouwehands Dierenpark

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>