Zoeken

Diergaarde Blijdorp korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Diergaarde Blijdorp

Ben je op zoek naar korting voor Diergaarde Blijdorp? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Diergaarde Blijdorp gratis acties, voordeelbonnen Diergaarde Blijdorp en aanbiedingen voor een dagje Diergaarde Blijdorp. Ga dus nu met korting naar Diergaarde Blijdorp en betaal nooit meer teveel voor een dagje Diergaarde Blijdorp!

Korting Diergaarde Blijdorp via Postcodeloterij

Via de Postcodeloterij ontvang je voor maximaal 4 personen € 3,50 korting op een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Wat moet je hiervoor doen? Knip de kortingsbon uit je Voordeelagenda en lever deze in bij de kassa van Diergaarde Blijdorp. Je ontvangt dan de Postcodeloterij korting!

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen van Nederland, maar intussen uiteraard wel regelmatig opgeknapt en uitgebreid. Je kunt je in dit mooie dierenpark met gemak een dagje heerlijk vermaken. Er zijn zoveel dieren te zien. Zo zijn er o.a. de volgende diersoorten te vinden: diverse haaien, piranha’s, pinguins, leguanen, ijberen, poolvossen, wasberen, bizons, wolven, giraffen, apen, rendieren, leeuwen, panda’s, otters, kraanvogels, pelikanen, uilen, kamelen, olifanten en neushoorns. Ook is er een prachtig vlinderparadijs waar je mooie vlinders van heel dichtbij kunt bewonderen.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten in Diergaarde Blijdorp, zoals het (dagelijks) voederen van de dieren (zeeleeuwen, pinguins, koeneusroggen, pelikanen, haaien). Maar ook kun je een kijkje nemen bij het opprikken van de vlinderpoppen en het onder de douche gaan van de olifanten.

Andere dierentuinen in Nederland

Ben je dierentuin liefhebber? Bezoek dan ook eens andere dierentuinen in Nederland. We zetten de leukste voor je op een rij: Burgers’ Zoo, Dolfinarium, AquaZoo Friesland, GaiaZOO, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Zoo Veldhoven, Wildlands, Artis, Ouwehands Dierenpark, Dierenpark Amersfoort, Apenheul en Dierenpark Zie-ZOO.

Ervaringen Diergaarde Blijdorp

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>