Zoeken

Dierenpark Zie-ZOO korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Dierenpark Zie-ZOO

  • Geldig tot 3 maanden na aankoop

27% korting € 11,00 p.p.

Veiling Dierenpark Zie-ZOO

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Dierenpark Zie-ZOO

Wil je een bezoek brengen aan Dierenpark Zie-ZOO, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt hier alle actuele aanbiedingen, 2e kaartje Dierenpark Zie-ZOO gratis acties, kortingscodes Dierenpark Zie-ZOO, kortingen en/of kortingsbonnen voor Dierenpark Zie-ZOO, zodat je goedkoop naar Dierenpark Zie-ZOO kunt!

ANWB korting Zie-ZOO Volkel

Als je lid bent van de ANWB kun je voordelig kaartjes voor dagjes uit aanschaffen via de site van de ANWB. Soms kun je ook korting krijgen voor Dierenpark Zie-ZOO in Volkel via de ANWB. De korting is vaak enkele euro’s.

Zie-ZOO korting Social Deal

Via Social Deal krijg je regelmatig flinke korting op een dagje Zie-ZOO in Volkel. Social Deal is een dagdeal website waar kortingen flink op kunnen lopen. Kijk nu op Social Deal om te zien of je met korting naar Zie-ZOO kunt gaan.

Kruidvat korting Zie-ZOO

Kruidvat heeft vaak in de lente en de zomer leuke dierentuin aanbiedingen. Kijk eens op de site van Kruidvat. Ook is het mogelijk om met de Kruidvat Voordeelkaart mee te sparen voor  korting op dagjes uit. Meestal zit er geen korting voor Dierenpark Zie-ZOO tussen, maar goed. Je kunt hier kijken of Zie-ZOO momenteel meedoet of niet.

Jumbo korting Zie-ZOO

Helaas doet Zie-ZOO niet elk jaar mee aan de Jumbo dagje uit actie. Wil je weten of je dit jaar mee kunt sparen voor korting op een dagje Zie-ZOO via Jumbo? Kijk dan snel op de site van de Jumbo dagje uit actie.

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel is een bijzonder dierenpark: je ziet er niet alleen honderden dieren uit 7 verschillende werelddelen maar Dierenpark Zie-Zoo is ook een Zorgzoo, neemt deel aan internationale fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten en het park onderschrijft de Ethische Code Dierentuinen. Deze vooral op educatie gerichte dierentuin biedt heel veel informatie aan scholen en je kunt er ook stage lopen. Gewoon een dagje dieren kijken met het hele gezin is natuurlijk ook mogelijk. Het park is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

7 werelddelen in 1 park

In het park vindt je uit alle werelddelen de meest bijzondere dieren; de Heilige Ibis bijvoorbeeld uit Afrika, de Lachvogel uit Australië of een Gilamonster uit Noord-Amerika. Madagaskar wordt ook wel het 8e werelddeel genoemd en is 165 miljoen jaar geleden losgeweekt van Afrika. De Ringstaartmangoest, die je alleen in Dierenpark Zie-Zoo kunt bewonderen, komt uit Madagaskar. Kom eens met je hele klas naar Dierenpark ZieZoo! Er zijn verschillende mogelijkheden voor schoolreisjes, verjaardagsfeestjes en diverse rondleidingen.

ZorgZoo

Dierenpark ZieZoo is de eerste ZorgZoo van Nederland. In de ZorgZoo wordt op een therapeutische manier gebruik gemaakt van honden, dolfijnen en paarden voor mensen met autisme. Juist mensen met autisme kunnen een bijzondere band hebben met dieren en met behulp van de dieren kunnen specifieke oplossingen worden gevonden voor specifieke problemen.

Zie-ZOO invaliden

Dierenpark Zie-ZOO is toegankelijk voor mindervaliden. Hulphonden zijn ook toegestaan.

Abonnement Zie-ZOO

Neem je geen genoeten met een enkel bezoekje aan Dierenpark Zie-ZOO en wil je vaker per jaar gaan? Kies dan voor een abonnement voor Dierenpark Zie-ZOO. Je kunt kiezen uit de volgende jaarabonnementen voor Zie-ZOO:

  • Jaarabonnement 0 t/m 2 jaar: gratis
  • Jaarabonnement 3 t/m 11 jaar: € 23
  • Jaarabonnement 12 t/m 64 jaar: € 28
  • Jaarabonnement 65+: € 26
  • Jaarabonnement gezin (max. 5 personen waarvan min. 2 volwassenen): € 74,50

Parkeren Zie-ZOO

Parkeren bij Zie-ZOO is helemaal gratis 🙂

Andere dierentuinen in Nederland

Ben je dierentuin liefhebber? Bezoek dan ook eens andere dierentuinen in Nederland. We zetten de leukste voor je op een rij: Burgers’ Zoo, AquaZoo Friesland, Apenheul, GaiaZOO, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Zoo Veldhoven, Artis, Ouwehands Dierenpark, Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp.

Ervaringen Dierenpark Zie-ZOO

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>