Zoeken

Artis korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen voor dagje Artis

We houden je dagelijks op de hoogte van korting en aanbiedingen voor een dagje Artis. Hieronder een overzicht van alle aanbiedingen voor Dierentuin Artis in Amsterdam.

Artis – oudste dierentuin van Nederland

Wat zijn jouw favoriete dieren? De giraffes en olifanten op de savanne? Of zoek je liever uit hoe een axolotl of een margay eruit ziet? In Artis ben je echt een dagje uit.

Artis is de oudste dierentuin van Nederland en ligt midden in Amsterdam. Er zijn historische gebouwen uit de negentiende eeuw en de dierentuin heeft nog steeds de sfeer van een wandelpark. Bezoek Lemurenland en de savanne. Loop tussen de apen door in het apenhuis en tussen de vlinders in het vlinderhuis. Verzorgers vertellen regelmatig over hun werk bij het voederen van de dieren (de zeeleeuwen zijn leuk!). En sla het aquarium niet over.

Jonge kinderen spelen ook graag in de speeltuintjes en aaien de dieren van de kinderboerderij. Hun ouders drinken graag koffie op het terras met uitzicht op de dieren. Bezoek ook het planetarium om meer over het heelal te leren of een van de voorstellingen voor kinderen te zien. Op zondagochtend kun je een kijkje achter de schermen krijgen. In de shop vind je Artis de Partis, de beroemde mascotte van dierentuin Artis.

Het Artisplein voor de ingang is gratis. Hier vind je de sfeer van Artis: midden in de stad, maar toch een oase van rust. Eet een hapje in restaurant De Plantage, geniet van het uitzicht op de roze flamingo’s en de fontein of bezoek Micropia.

Micropia

In Micropia vind je de allerkleinste dieren van Artis: bacteriën en virussen. De interactieve tentoonstelling laat je de wereld van microben beleven. Voor Micropia moet je wel een apart kaartje aanschaffen. In combinatie met een kaartje voor Artis krijg je korting.

Andere dierentuinen in Nederland

Ben je dierentuin liefhebber? Bezoek dan ook eens andere dierentuinen in Nederland. We zetten de leukste voor je op een rij: Burgers’ Zoo, Dolfinarium, AquaZoo Friesland, GaiaZOO, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Zoo Veldhoven, Wildlands, Ouwehands Dierenpark, Dierenpark Amersfoort, Apenheul, Diergaarde Blijdorp en Dierenpark Zie-ZOO.

Ervaringen Artis

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>