Zoeken

Dierenpark De Oliemeulen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkoop naar Dierenpark de Oliemeulen

  • Tickets zijn geldig t/m 31 december 2023

22% KORTING NU: € 10,99 p.p.

Dierenpark de Oliemeulen veiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Hoge korting Dierenpark De Oliemeulen

  • Tickets zijn geldig t/m 31 december 2023

22% korting v.a. € 10,99 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Dierenpark de Oliemeulen

Wil je een dagje uit naar Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg, maar wil je niet teveel betalen? Je vindt op deze pagina alle actuele aanbiedingen, Dierenpark de Oliemeulen 2e kaartje gratis actie, kortingen en/of kortingsbonnen voor Dierenpark de Oliemeulen, zodat je kunt genieten van een goedkoop dagje Dierenpark de Oliemeulen!

Dierenpark De Oliemeulen

Voor veel mensen zal dierenpark De Oliemeulen relatief onbekend zijn. Des te meer reden om eens te kijken of een bezoek aan die dierenpark wat voor jouw gezin is! Het dierenpark is gevestigd in Tilburg en aanzienlijk kleiner dan de meeste andere dierentuinen in Nederland. Toch biedt De Oliemeulen je alle gelegenheid om je kinderen te vermaken. Zelf zegt het dierenpark het vreemdste dierenpark van Nederland te zijn. Mede door de loslopende stinkdiertjes op het park, demonstraties met een vogelspin en wurgslang, enzovoorts.

Dierenpark De Oliemeulen laat je de dierenwereld beleven

Een bezoek aan dierenpark De Oliemeulen is meer dan een wandeling door een wereld van meer dan 150 verschillende diersoorten. In dit park worden tal van verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij je de dierenwereld kunt beleven. Reeds werden hier een aantal voorbeelden van gegeven. Heb jij ooit een wurgslang van dichtbij gezien? In dierenpark De Oliemeulen wordt je deze mogelijkheid geboden. Het is zelfs mogelijk om de dieren aan te raken als je dit wil.

Leerzame verjaardag in dierenpark De Oliemeulen

Niet alleen voor een uitje met het gezin kan een bezoek aan dierenpark De Oliemeulen het overwegen waard zijn. Dit park is namelijk ook zeer geschikt voor kinderen die bijna jarig zijn. Vier je verjaardag hier met vriendjes en vriendinnetjes! Niet alleen is het park relatief goedkoop te bezoeken. Ook beleef je hier een heel leerzame verjaardag. Tijdens verschillende demonstraties maak je kennis met de meest exotische dieren die het park je te bieden heeft.

Breed scala aan dieren bij De Oliemeulen

Binnen dierenpark De Oliemeulen vind je een breed scala aan dieren. Normaliter zijn er meer dan 150 verschillende diersoorten in het park aanwezig. Doordat het park ook als opvang voor exotische dieren fungeert, wisselt de samenstelling van de dierengemeenschap regelmatig. Des te leuker is het, wanneer je het park voor een tweede keer bezoekt. Ook heb je door het jaar heen kans om jongen van de dieren te zien. Op de website van dierenpark De Oliemeulen vind je meer informatie over de geboren dieren.

Horecavoorzieningen op het park

Wanneer je na een wandeling door het park even uit wilt rusten, dan biedt dierenpark De Oliemeulen deze mogelijkheid. Het park beschikt over een eigen horecagelegenheid, waar je verschillende snacks en drankjes kunt krijgen. Een ideaal moment om jullie indrukken van de verschillende diersoorten nog eens te bespreken. Welk dier vond jij het meest bijzonder om te zien?

Andere dierentuinen in Nederland

Ben je dierentuin liefhebber? Bezoek dan ook eens andere dierentuinen in Nederland. We zetten de leukste voor je op een rij: Burgers’ Zoo, Dolfinarium, AquaZoo Friesland, GaiaZOO, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Zoo Veldhoven, Wildlands, Artis, Ouwehands Dierenpark, Dierenpark Amersfoort, Apenheul, Diergaarde Blijdorp en Dierenpark Zie-ZOO.

Ervaringen Dierenpark De Oliemeulen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 60% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>