Zoeken

Klederdrachtmuseum korting 2021

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Aanbiedingen en korting Klederdrachtmuseum

Ben je op zoek naar Klederdrachtmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Klederdrachtmuseum in Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Klederdrachtmuseum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Klederdrachtmuseum voor je op een rij.

Klederdrachtmuseum

Nederland heeft een uitgebreide historie, wat je onder meer terugziet in de klederdracht die zich door de jaren heen steeds verder heeft ontwikkeld. Het Klederdrachtmuseum is de ideale plek om de herinneringen aan de klederdracht van vroeger nog eens op te halen. Ook wanneer je jonger bent is een bezoek aan het Klederdrachtmuseum absoluut de moeite waard.

Historie van de klederdracht

Het Klederdrachtmuseum beschikt over een ruime collectie van klederdracht uit de lange historie die de kleding heeft. Veel van de klederdracht in het museum is met de hand gemaakt en belicht het vakmanschap, de artisticiteit en de passie waarmee de kleding vroeger gemaakt werd. In het museum vind je zeven kamers, die geschilderd zijn in de kenmerkende kleuren en motieven voor een bepaalde regio.

Kostuumfotografie voor bezoekers

Heb je altijd al eens in traditionele klederdracht op de foto willen gaan? Dit kan door de kostuumfotografie die het Klederdrachtmuseum aanbiedt. Ook voor een complete familie, een sportclub of een groepje vriendinnen kan het leuk zijn om een foto in kostuum te laten maken in het Klederdrachtmuseum. Voor het maken van een foto in kostuum dien je vooraf een reservering te plaatsen.

Klederdrachtmuseum: prachtig pand

Buiten de prachtige klederdracht in dit museum kun je ook eens kijken naar het pand waarin het Klederdrachtmuseum gevestigd is. Het gaat om een 17e eeuws grachtenpand aan de Herengracht in Amsterdam. De oorspronkelijke halsgevels uit het begin de 18e eeuw zijn bewaard gebleven en zijn absoluut de moeite waard om te bekijken als je het Klederdrachtmuseum bezoekt.

Ervaringen Klederdrachtmuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Tot ruim 80% korting op dagjes uit!

Bekijk aanbiedingen >>